E sad ćete saznati pravu istinu o svemu: Oglasila se Zvezdanova ćerka, evo šta je poručila ocu FOTO

08.05.2023

18:05

svadba anđele i zvezdana

IVAN VUČIĆEVIĆ

Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića na Instagramu

Kontroverzni učesnik „Zadruge“ 6 o kome se neprestano priča svakako je Zvezdan Slavnić, a sin legendarnog košarkaša nije ni slutio da će mu se ulaskom u Belu kuću život promeniti iz korena. To nije mogla da zamisli ni njegova naslednica, Sara.

Pročitajte: Zbog Zvezdana izgubila je sve – Ana Ćurčić saznala užasne vesti pa se potpuno slomila, urlici se prolamaju Belom kućom

Oglasila se Ćerka Zvezdana Slavnića

Neretko Zvezdan spomene ćerku tokom rasprava sa bivšom partnerkom Anom Ćurčić, a sve do sada javnost nije mogla mnogo da sazna o zanosnoj plavuši koja je samo godinu dana mlađa od Anđele Đuričić. Konačno, oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića i pokazala koliko uživa u životu dok njen otac bije rijaliti bitke.

Pročitajte: Zvezdan zna Acinu bolnu tačku – Zašto to pominje, plačem danima zbog toga

Sara Slavnić, koja je inače diplomirani ekonomista po struci uživa u lepoti mladosti te je tako sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju sa putovanja, a široki osmeh krasio je njeno lepo lice.

Pročitajte: Zvezdan me je udario u glavu – Najnovija tvrdnja Anđele Đuričić skamenila zadrugare

Zvezdan


Podsetimo, zadrugar je priznao da se kaje što u nekim trenucima svojoj ćerki nije posvetio dovoljno pažnje, a Zvezdanov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić, otvoreno je pričao o tome kakav odnos ima ćerka Zvezdana Slavnića, koja ne voli da se eksponira u javnosti, sa ocem.

Pročitajte: Od oca i majke više nema podršku – Moka Slavnić se javno odrekao Zvezdana, razlog je šokantan

Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića

 Prvo, zna se da očevi više vole ćerke nego sinove. Život ga je bacao tako da nije mogao da bude sa njom onoliko koliko želi. Takve su bile okolnosti i prethodna priča Kulićeve – Miljane i Ivana, mu je dala šlagvort da se seti neke svoje situacije. Velika je razlika kad neko ništa ne uradi za svoje dete, u bilo kojoj godini i neko kad je želeo više, a nije uradio koliko je trebao. Lično znam koliki je emotivac.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN

Još iz kategorije