Kao grom iz vedra neba: Nemanja Gudelj više nije njena ljubav, pevačica sada ljubi ovog dasu FOTO

09.02.2023

14:02

Dolazak Cece Ražnatović

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Odnos Nemanje Gudelja i Sanje Vučić dugo je bio glavna tema u medijima

Otkako je pre nekoliko godina stavila tačku na ljubavnu vezu sa Nikolom Đorđevićem, bivšim rijaliti učesnikom Sanja Vučić ne priča o emotivnom životu te se do nedavno nije znalo koga ljubi lepa pevačica. Nedavno je otpočela solo karijeru koja joj ide odlično kao i ona dok je bila članica grupe „Hurricane“.  A, da joj, pored poslovnog, i na ljubavnom planu cvetaju ruže, otkrila je ekipa emisije „Paparazzo lov“.

Pročitajte: Sreća nije da se krije, Sanja Vučić progovorila o trudnoći – Radiću sa stomakom do zuba

Odnos Nemanje Gudelja i Sanje Vučić

Foto: Youtube printscreen

Ono što je javnost intrigiralo jeste odnos Nemanje Gudelja i Sanje Vučić s obzirom na to da se nagađalo da su pre nego što je fudbaler uplovio u vezu sa Anastasijom Ražnatović njih dvoje bili emotivno bliski. Sanja je nastavila da održava kontakt sa Nemanjinom porodicom, tačnije majkom Oliverom i sestrom Vanjom a sve kako bi rasturila njegovu i Anastasijinu vezu i pomirila se s njim, ekipa Paparaco lova uhvatila je pevačicu sa novim dečkom.

Pročitajte: Sanja Vučić zaratila sa Ksenijom Knežević – Uraganka optužila koleginicu da laže

Odnos Nemanje Gudelja i Sanje Vučić

Foto: Youtube printscreen

Novi dečko Sanje Vučić je mladi ugostitelj Nenad Cicmil, koga je pevačica upoznala kada je nastupala u njegovom lokalu. A, koliko je pevačica zaljubljena u svog dragog  može se zaključiti i po tome što koristi svaku priliku kako bi s njim razmenjivala nežnosti.

Još iz kategorije