Može otac da joj bude: Emina Jahović u vezi sa dosta starijim bogatašem, osvanule prve fotografije FOTO

05.05.2023

19:05

Novi dečko Emine Jahović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Novi dečko Emine Jahović

Novi dečko Emine Jahović stariji je biznismen

Emina Jahović nedavno je objavila dugoočekivani duet sa Acom Pejovićem i tada se potpuno povukla u medijsku ilegalu. Dugo je srpski novinari nisu sreli, a sada je jasno i zbog čega. Lepa pevačica se zaljubila i trudi se da svaki slobodan trenutak provede daleko od očiju znatiželjnih paparaca, kako srpskih tako i turskih.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Ovaj zgodni političar ukrao je srce Emini Jahović, sve puca od strasti FOTO

Novi dečko Emine Jahović

Upravo su turski mediji otkrili da je Jahovićeva već dva meseca u ljubavi sa poznatim finansijskim savetnikom. Novi dečko Emine Jahović je, kako pišu turski mediji, a prenosi Hello!, pedesetpetogodišnji Kurt Danijel Santej. Oni navode da je par u vezi već dva meseca, te da su praznike proveli na Maldivima.

Pročitajte: Emina Jahović iz Turske moli za pomoć – Zemljotres je uništio mnogo toga, situacija je dramatična FOTO

Novi dečko Emine Jahović

Nakon što se pre nekoliko godina razvela od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, srce Emine Jahović osvojio je takođe stariji turski biznismen Sadetin Saran (58), ali veza nija potrajala. Od tada na temu ljubavi nije želela da govori, a već duže vreme bije birokratske bitke sa bivšim suprugom oko alimentacije, te su lepe vesti oplemenile njen život.


Pročitajte: Emina Jahović proslavila 41. rođendan – O ovom pevačicinom poklonu svi pričaju

Novi dečko Emine Jahović

 

Novi dečko Emine Jahović, ugledni finansijski savetnik, dugo je živeo u Švajcarskoj. Pre dve godine, nakon što je napustio suprugu, vratio se u Istanbul. Santej ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima. Njegovo ime do sada se nije pojavljivalo u tabloidima.

Pročitajte: Ona odgaja decu i pati, a on uživa – Emina Jahović brutalno iskreno o bivšem suprugu

Novi dečko Emine Jahović

Novopečeni par praznike je proveo na Maldivima budući da su oboje zaljubljenici u putovanja. Nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen novi dečko uveliko je osvojio Jamana i Javuza.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije