Neda Ukraden ima zeta za poželeti, SVE JOJ TITRA! FOTO

24.10.2023

13:10

By

Neda Ukraden

foto: Ivan Vučićević

Neda Ukraden

Neda Ukraden može da se pohvali sa ovakvim zetom

Naime kad god se Neda Ukraden vraća sa putovanja, njen zet Peca je čeka i nosi joj kofer. I ne samo to, ponese i ličnu torbu, pridržava joj bundu da se obuče da joj ne bude hladno.

Ma sve! Prosto zet za poželeti, a i Neda je uvek imala reči hvale za njega.

Nedavno mu je, kako su mediji i objavili i javno čestitala rođendan.

– Najboljem zetu Peci srećan rođendan! Dragi zete, da si nam još dugo zdrav i živ i da uživaš sa svojom Jecom i decom! Od srca ti želi tašta Neda – poručila je pevačica svom zetu poželevši mu sve najbolje za divan dan.

Podsetimo Jelena, ćerka Nede Ukraden udata je za Predraga Pecu Minovića sa kojim ima troje dece. Ona se retko pojavljuje u javnosti a u odnosu na majku izabrala je da se ne bavi javnim poslom iako je veoma uspešna u marketingu, vođenju salona, ali i kao porodična žena, supruga i majka.

– Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu – rekla je Neda jednom prilikom o ćerki, koja sa mužem Pecom ima troje dece, bliznakinju Aleksandru i Nedu, kao i sina Dušana.


I Jelena je za majku uvek imala samo reči hvale iako je poznato da mnogi ne vole život u zajednici.

– Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima – rekla je jednom prilikom Jelena o zajedničkom životu sa decom, suprugom i majkom Nedom.

Više fotografija na kojima je Neda Ukraden pogledajte u galeriji

Još iz kategorije