Beba je pravi blagoslov: Anastasija nije mogla više da krije sreću o prinovi, sve je u najboljem redu FOTO

15.08.2023

15:08

By

Svadba Anastasije Ražnatović

INSTAGRAM

Mlađi sin Veljka i Bogdane je pravi lepotan

U porodicu Ražnatović na proleće ove godine stigao je novi član, mlađi sin Veljka i Bogdane, Krstan koji je odmah postao miljenik cele familije zajedno sa starijim bratom Željkom. Ne zna se koji je dečak lepši, a koliko su slatki možemo videti na društvenim mrežama.

Pročitajte: Na letovanju su saznali da se ljubav uvećava – Veljko i Bogdana blistaju od sreće, prinova je na putu FOTO

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Krstanova fotografija, koju je njegova tetka Anastasija objavila na društvenim mrežama je oduševila sve njene pratioce koji su ga proglasili najlepšim Ražnatovićem. Maleni Krstan je na pomenutoj slici u odelu tigra, koje simbolizuje njegovu povezanost sa pokojnim dedom, na čiji datum rođenja je i on stigao na svet.

Pročitajte: Lažni glamur – Veljkova i Bogdanina vila spolja izgleda kao sa Beverli Hilsa, a unutra… Zavirite i ocenite sami FOTO

Mlađi sin Veljka i Bogdane

– Beba je super! Videla sam unuka, presladak je! Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo – rekla je Bogdanina majka Danijela posle Krstanovog rođenja.


Pročitajte: Rodila je prvu ljubav Veljka Ražnatovića – Ova zanosna crnka nesuđena je Cecina prija FOTO

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Iako od aprila meseca nisu želeli da objavljuju fotografije najmlađeg člana porodice Ražnatović, tetka i baka Ceca nisu mogle da odole, a da i svetu ne pokažu kako izgleda njihov drugi mezimac, pa su njegove slike podelile sa pratiocima na Instagramu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije