Majka Željka Joksimovića uživa u društvu bivše snaje: Uputila joj emotivne reči, Jovana kipti od besa FOTO

30.08.2023

21:08

By

Majka Željka Joksimovića

Ata images

Majka Željka Joksimovića presrećna je zbog najstarije unuke Mine koja je izrasla u uspešnu i vaspitanu devojku

29. avgust je za porodicu Joksimović veoma važan dan. Tada je u njihov dom ušetala najstarija sreća, ćerka i unuka Mina koja je juče oduvala sa torte dvadeset osam svećica. Tim povodom njeni najmiliji okupili su se u devojačkom stanu u centru Beograda gde godinama živi. Njena baka Vesna juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se može videti slavljenica Mina, suprug Branko, ali i bivša snaja, njena imenjakinja.

Majka Željka Joksimovića

– Srećan rođendan mojoj mezimici – pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikom nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje supruge Jovane.

Nije tajna da se godinama unazad se spekuliše o tome u kakvom je odnosu majka Željka Joksimovića i njegova sadašnja supruga. A, dodatnu sumnju da svekrva i snajka nisu u najboljim odnosima pobudilo je i to što se Vesna i Jovana ne prate na Instagramu, dok se Željkova prva žena nalazi na listi njenih prijatelja.

Majka Željka Joksimovića


Majka Željka Joksimovića je čak jednom prilikom i izjavila da je odnos između njih zahladneo zbog jedne njene izjave, prenosi Hello!.

– Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Neko vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali kada sam u novinama izjavila da želim unučiće, udaljile smo se. Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, što je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala – izjavila je ranije Vesna.

Majka Željka Joksimovića

Očigledno da Jovana nije mogla svekrvi da oprosti nesmotrenu izjavu, te da se s godinama odnos između njih nije mnogo popravio. Ono što treba napomenuti je da su Željkovi roditelji prisutni na svim njegovim proslavama i rado viđeni u njegovom i Jovaninom domu, bez obzira na to što je pevačeva majka u boljim odnosima sa bivšom, nego sa sadašnjom snajkom.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije