Duško je prošlost, Karleuša u zagrljaju ovog zgodnog njegovog kolege, strast pršti FOTO

12.04.2023

22:04

By

Bivši muž Jelene Karleuše

Instagram

Ljubav Jelene i Duška je toliko jaka da će prebroditi sve prepreke

I dok se o njihovom odnosu ispredaju brojne tačne i netačne priče, uspešne karijere im niko ne može oduzeti. Jelena Karleuša i Duško Tošić već nekoliko godina ne žive u harmoničnom odnosu iako su pod istim krovom i dalje i na papiru u bračnoj zajednici. Kao razlog osim pevačicine navodne afere sa suprugovim kolegom, Ognjenom Vranješem navodi se i Duškov osećaj da više ne pripada porodici koju je zasnovao sa pop divom pre deceniju i po.

Pročitajte: Porodične svađe ostavile su traga na njoj – Nika Tošić menja život iz korena, Jelena i Duško uplakani FOTO

Ljubav Jelene i Duška

Foto: Ata images

Iako retko govori na temu braka i ljubavi, Karleuša je krajem prethodne godine otkrila da se kao lavica bori da porodicu održi na okupu i da Atina i Nika imaju roditelje koji će im pružati bezuslovnu ljubav zajedno, a ne na različitim adresama. Da li se od tada do danas nešto promenilo, ne znamo ali ono što znamo jeste da je najnovija fotografija Duška Tošića napravila potpuni bum na društvenim mrežama, a na konto promena možemo reći da je on taj koji se potpuno transformisao.

Pročitajte: Srce krvari zbog vesti od kojih se ne može oporaviti – Jelena Karleuša ponovo obukla crninu FOTO

Ljubav Jelene i Duška

Naime, nekadašnji fudbaler današnji uspešan fudbalski mendažer objavio je sliku sa početka profesionalne karijere. Na njoj jevidno mršaviji, pa deluje kao da dres visi na njemu, ali ono što je ostalo je prepoznatljivi pogled i svetlo plave oči na koje je pala i neosvojiva pevačica.  Poznato je da je Tošić isključivo svojim talentom postigao sve uspehe koje danas sa ponosom ističe s obzirom na to da je potekao iz skromne porodice. To se na pomenutoj fotki i primećuje, njegova skromnost i posvećenost sportu koji obožava.


Pročitajte: Ovo će je zaboleti – Duško oteo vrednu stvar Jeleni Karleuši

Ljubav Jelene i Duška

Foto: InstagramInstagram

Verujemo da ga ovde ni supruga ne bi prepoznala jer je Duško potpuno promenio lični opis i od mladog fudbalera ostala je samo bleda senka danas, ali ono što ne bledi jeste ljubav Jelene i Duška koja verujemo, prebrodiće sve nedaće i prepreke koje se nađu na putu.

Još iz kategorije