Lepotica kao iz Holivudskih filmova: Ona je ukrala srce nasledniku Pink imperije i Željku rodila unuku FOTO

22.07.2023

17:07

By

Snaja Željka Mitrovića

ATA IMAGES

Snaja Željka Mitrovića nestvarna je lepotica

Željko Mitrović ima četvoro dece, iz dva braka. Sandra i Aleksandar plod su ljubavi sa nekadašnjom pevačicom Hani, a nekoliko godina kasnije stigle su Kristina i Andrea kao kruna skladnog odnosa sa sadašnjom suprugom, Milicom koja je vlasniku Pink imperije najveća podrška.

Pročitajte: Željko Mitrović ima novi plan – Sve o Pinkovom rijalitiju, samo DVOJE IH JE IZ ZADRUGE

Snaja Željka Mitrovića

Pre dve godine Željko Mitrović postao je deda po prvi put princezi Emiliji. Njegov sin Aleksandar godinama je u ljubavi sa lepoticom koja je javnosti nepoznata, a njeno ime je Ivana Đujić.  Sin i snaja Željka Mitrovića već dugo uživaju u srećnoj vezi, a svoju ljubav krunisali su i rođenjem ćerkice.

Pročitajte: Prvi put za šest sezona – Milica Mitrović ušla u Zadrugu VIDEO

Snaja Željka Mitrovića

Kako je izabranica Aleksandra Mitrovića veoma skromna devojka, koja bira da svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda, koji u stopu prate sve članove porodice njenog supruga, retko imamo priliku da je vidimo u javnosti.


Pročitajte: Zvanično KRAJ ZADRUGE – Željko Mitrović saopštio javnosti da ukida rijaliti

Snaja Željka Mitrovića

Ipak, sada su se sin i snaja Željka Mitrovića pojavili na venčanju Marije Mikić i Jovana Pantića i privukli veliku pažnju zvanica. Kako snaju porodice Mitrović, javnost retko viđa, čini se da svaki put iznova ostane očarana njenom lepotom i elegancijom.

Pročitajte: Neopisiva radost – Mitrovići imaju veliki razlog za slavlje VIDEO

Snaja Željka Mitrovića

Tako je i ovog puta, u nežnom, puder roze izdanju, oduševila mnoge, a njena jednostavnost i prefinjenost, posebno su plenili. Aleksandar Mitrović ponosno je za ruku držao majku svoje ćerke i u njenoj lepoti uživao je čitave večeri, dok su komplimenti na njihov račun pristizali sa svih strana.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije