FOTO Lepa Brena u opuštenom izdanju, OVAKVU JE NIKADA NE VIĐATE

30.10.2023

17:10

By

Brena i Boba

foto: Ivan Vučićević

Brena i Boba

Pevačica Lepa Brena u javnosti je uvek doterana i sređena, ali, uverite se da je takva i privatno

Lepa Brena važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, a možemo reći i da je uvek sređena i doterana. Meutim, uglavnom imamo priliku da je viđamo na malim ekranima, u emisijama ili kada su neke proslave u pitanju, a evo kako Brena izgleda kada ne snima, kada kamere i svetla reflektora nisu uprti u nju.

Naš paparaco je slikao Brenu na aerodromu i to u baš opuštenom izdanju, i može se reći da je i tako Brena za svaku pohvalu.

Inače po Brenu je ovom prilikom došao njen suprug Boba Živojinović te pokazao da je za svoju dragu uvek tu.

Lepa Brena i Boba su preko tri decenije u braku i sve funkcioniše kao prvog dana.

Oni su pravi primer kako može brak da opstane, uživaju kao prvog dana. On je čeka posle svakog nastupa na aerodromu. Iako to mogu sebi da priušte, nemaju vozače. Brena se sa osmehom vraća kući gde je čeka njen muž.

Podsetimo Brena je ranije pričala o tome kako je sve izgledalo kada su se ona i Boba sreli.


– Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi: „Sad ili nikad“. Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić – ispričala je ranije Brena koja je sa bobom tri decenije.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija na kojima je Lepa Brena u opuštenom izdanju, a uverite se i sami u to kako e sa nastupa čeka upravo suprug

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije