Stara ljubav zaborava nema: Bekvalčeva se pomirila sa bivšim mužem, pozirali zagrljeni i nasmejani FOTO

27.06.2023

21:06

By

Salaš Nataše Bekvalac

Ata images

Kristina Bekvalac se pomirila sa bivšim suprugom, spekuliše se

Kristina Bekvalac, mlađa sestra popularne pevačice oduvek je bila intrigantna za javnost. Modna kreatorka i Natina stilistikinja pleni neverovatnom lepotom i harizmom gde god da se pojavi a odnos dveju sestara neiscrpna je tema s obzirom na to da su uvek i više nego iskrene kada govore jedna o drugoj.

Pročitajte: Udaje se Nataša Bekvalac – Sestra Kristina ponosna na novog zeta, pevačica sija od sreće FOTO

Kristina Bekvalac se pomirila

Novosadska Barbika uvek je isticala da su joj porodica, roditelji i sestre uvek bili najveća podrška te da bez njih ne bi bila danas tu gde jeste. Kristina se kao i Nataša odlučila za život u srpskoj prestonici, te su njih dve svakodnevno zajedno. Kao i njihova deca koja su približnog uzrasta.

Pročitajte: Pobegli u toplije krajeve kako bi se sakrili – Nataša Bekvalac sa novim dečkom razmenjuje nežnosti na plaži FOTO

Kristina Bekvalac se pomirila

Juče je u porodicama Bekvalac i Martinović bio veoma poseban dan. Naime, Kristinina ćerka juče je i zvanično završila Osnovnu školu odlaskom na drugarsko veče. Prelepa Petra bila je zvezda mature kada se pojavila u dugoj maslinastoj haljini koja priliči njenim godinama.


Pročitajte: Sestri Nataše Bekvalac pozlilo u avionu, hitno prevezena u bolnicu – Saopštili su mi da imam tumor

Kristina Bekvalac se pomirila

Tetka Nata i sestre Hana i Katja došle su da je podrže i fotografišu se sa malom maturantkinjom. Međutim, sve oči bile su uprte u Petrine roditelje. Kao što je već poznato, najmlađa od sestara Bekvalac nedavno je drugi put stavila tačku na brak sa Ivom Martinovićem sa kojim ima dvoje dece.

Pročitajte: Nataša Bekvalac ne skida osmeh sa lica, a za sve je kriv ON – Posle dve ćerke, stiže sin FOTO

Kristina Bekvalac se pomirila

Ipak, juče su celo veče bili nasmejani i zagrljeni te su mnogi pomislili da Kristina Bekvalac se pomirila sa bivšim suprugom. Mada, istina je ipak nešto drugačija. Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima zbog naslednika, te nikoga nije začudilo što su oni pozirali nasmejani i zagrljeni za fotografiju dok je ponos zbog ćerke koja mnogo brzo raste isijavao iz njih.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije