Jana Todorović večito sama i muku muči sa koferima FOTO

27.10.2023

17:10

By

Jana danas uživa u luksuzu

foto: Ivan Vučićević

Jana Todorović

Nedavno je naš paparaco uslikao kako se Jana Todorović bori sa koferima a ista situacija se ponovila

Pevačica Jana Todorović skoro svaki vikend ima zuzet jer ima ogranizovane nastupe u inostranstvu i iako joj oni donose lepu zaradu, očigledno joj nije nimalo lako kada se vraća sa istih, jer Jana večito sama vuče kofere i muku muči sa njima.

Nedavno smo sreli Janu na aerodromu, a sada ponovo i to u istoj situaciji.

Podsetimo, ova pevačica nedavno se i sama žalila kako ima problema sa kičmom zbog velikih grudi, ali verujemo da će sada imati još više od kofera i torbi sa kojima se „bori“.

 

Jana Todorović na nastupima dobija dobar bakšiš

Ono što je ipak zanimljivo a verujemo i davku Janinu bol umanjuje je i dobar bakšiš koji zarađuje na nastupima. Kao što je poznao iako ima veliko poprsje ne prihvata da joj gosti novacac stavljaju u grudi o čemu je i sama rpričala.

– Niste nigde videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada – priča Jana o svom principu.


 

Kako se Jana Todorić bori sa koferima i torbama pogledajte u nastavku u galeriji

Još iz kategorije