Bogdana i Krstan izašli iz porodilišta: Nemoguće je da ovako izgleda četiri dana nakon porođaja FOTO

21.04.2023

12:04

Izgled Bogdane Ražnatović

Ata images

Izgled Bogdane Ražnatović nakon porođaja je nestvaran

Bogdana Ražnatović porodila se u ponedeljak, 17. aprila i na svet donela drugog sina kojem su ponosni roditelji dodelili staro srpsko ime, Krstan. Beba je stigla drugog dana Uskrsa, a ono što je posebno važno za čitavu porodicu jeste činjenica da se naslednik rodio na dan kada je rođen i njegov pokojni deda, Željko Ražnatović Arkan.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović mora da ostane u bolnici – Oglasila se majka Danijela i otkrila u kakvom je stanju njena ćerka

Izgled Bogdane Ražnatović

Slavilo se u vili na Dedinju do ranih jutarnjih sati a među najveselijima bila je mlada baka Ceca koja nije krila sreću i oduševljenje zbog drugog unuka.

– Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je Ceca nedugo nakon Bogdaninog porođaja.

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović – Ceca vrišti od sreće, Veljko umalo završio u bolnici

Izgled Bogdane Ražnatović


S obzirom na to da se Veljkova supruga porodila carskim rezom, morala je nekoliko dana da odleži u bolnici kako bi lekari ispratili njen oporavak, a kako je sve u najboljem redu ona i Krstan danas su izašli iz porodilišta i pošli put porodičnog doma.

Proslavljeni bokser je došao po ženu i sina donevši već čuvenu nosiljku koja na sebi ima veliki print tigra u kojoj je iz bolnice izašao i njihov stariji sin, Željko. Ono što su svi komentarisali jeste izgled Bogdane Ražnatović. Naime, Cecina snaja izgleda kao da nikada nije ni bila trudna, izvajanu figuru pokazala je u bež trenerci kojom je zasenila sve prisutne.

Pročitajte: Orila se pesma do zore u Ljutice Bogdana – Evo kako i s kim su Ražnatovići proslavili dolazak malog Krstana na svet

Izgled Bogdane Ražnatović

Na pitanje kako je, ona je kratko poručila: „Odlično“, te su ona i Veljko brzo ušli u automobil i ushićeno se uputili da upoznaju Krstana sa starijim bratom.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije