Podbradak ispao, stomak nikad veći, pantalone otkopčane: Ana Bekuta potpuno propala nakon Mrkine smrti FOTO

17.05.2023

15:05

By

Ana Bekuta

IVAN VUČIĆEVIĆ

Izgled Ane Bekute zaprepastio je mnoge

Ana Bekuta zaboravlja koliko se namučila da smrša 12 kilograma pošto su joj lekari otkrili povišen krvni pritisak i holesterol, pa se opet prepustila uživanju u hrani. Neki misle da je posle smrti majke zbog depresije prestala da pazi šta jede i to se odmah odrazilo na njen izgled.

Pročitajte: Svi su ga zaboravili zbog Mrke – On je bio velika ljubav Ane Bekute

Izgled Ane Bekute

Neko vreme uspevala je da višak kilograma prikriva širokom odećom, pelerinama, ali kako dolazi toplo vreme i sve manje garderobe imamo na sebi, istina je isplivala na videlo. Ana sada od stomaka ne može da zakopča zadnja tri dugmeta moderne crne košulje, a kako vidimo sve češće nosi široke udobne pantalone na lastiš, pošto u komade od prošle godine verovatno ne uspeva da uđe.

Pročitajte: Bol je razara – Ana Bekuta se oprostila poslednji put, njena poruka kida dušu

Izgled Ane Bekute

 


Kada je uz sebe imala Mrku, sa viškom se izborila za samo tri meseca dijete, ali on je tada bodrio da ne posustane, a pošto je i sam bio na dijetalnom režimu, njoj je bilo lakše da se odrekne hrane. Sada, posle smrti majke Ana živi sama i trenuto očito ne nalazi dovoljno jak motiv da vrati svoju vitku liniju.

Pročitajte: Godinu i po dana od Mrkine smrti – Ana Bekuta se promenila, uživa u društvu nabildovanog muškarca

Izgled Ane Bekute

 

Trenutni izgled Ane Bekute zasigurno je zabrinuo njene najmilije, a posebno unuke Sonju i Branka te su joj skrenuli pažnju da što pre mora da se vrati starim navikama jer od tuge i patnje nema ništa. Život ide dalje, a pevačica je veoma lepa žena da bi se tek tako zapustila.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije