Iako je poznato da se vozi samo u skupim kolima Dragana Mirković sela i u jeftiniji! FOTO

25.10.2023

13:10

By

Dragana Mirković

foto: Ivan Vučićević

Dragana Mirković

Dragana Mirković sve više vremena provodi u Beogradu jer priprema svoje solističke koncerte

Dragana Mirković je kao što je poznato zakazala koncerte u Areni kojih je za sada dva. Dragana je ponosna pošto ih je oba prodala bez ikakve reklame, a mi smo je sreli kada je čekala kola da je odvezu iz Beograda u Požarevac.

Može Dragana i u jeftinijim automobilima da se vozi ne mora samo Maybach i Bentley.

Inače, Dragana živi u Austriji zajedno sa suprugom Tonijem i njihovom decu, a kao što već svi dobro znaju u njihovom voznom parku se nalaze i veoma skupi automobili

Toni se bavi biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Dragana je do skoro krila decu od medija, međutim kako su oboje punoletni sada se i sami eksponiraju. Poznato je da sin Marko voli trke i da ume da se pohvali i dobrim automobilima, a za 18. rođendan i ćerka Manuela dobila je auto na poklon.

Marko je inače snimio i video u kom se takođe pojavljuju automobili. U pitanju je kratal reels gde je Marko pokazao svoj novi automobil „rolls royce ghost“, a košta i do 400.000 evra.


U videu se vide i drugi luksizni automobili iz kolekcije porodice Bijelić, među kojima se nalaze „Mercedes“, „Ferari“, čija je cena preko 200.000 evra, „KTN“, za čija je vrednost 100.000 evra. Tu je i Chevrolet Corvette Stingray Coupe koji prema podacima na internetu košta oko 100.000 evra.

Više fotografija na kojima je Dragana Mirković pogledajte u galeriji

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije