Tuga je nemerljiva: Hana Huljić ostala sama sa ćerkicom, od Petra ni traga ni glasa FOTO

26.06.2023

16:06

By

Hana Huljić uslikana

IVAN VUČIĆEVIĆ

Hana Huljić uslikana je tokom šetnje sa ćerkicom

Hana Huljić i Petar Grašo za nešto manje od mesec dana proslaviće prvi rođendan ćerkici Albi koja je unela u njihov dom neizmernu radost i sreću. Dalmatinski muzičar u intervujima koje je davao poslednjih nekoliko meseci nije krio koliko mu teško pada česta razdvojenost od naslednice i supruge zbog poslovnih obaveza, ali svaki slobodan trenutak trudi se da im posveti.

Pročitajte: Sada je stvarno KRAJ – Petar Grašo ostavio Hanu, ovu izdaju joj neće nikada oprostiti FOTO

Hana Huljić uslikana

Iako je tatina mezimica, malenoj devojčici ljubavi ne manjka i kada je otac odsutan od kuće.  Da je već miljenica pokazuju i poslednje fotografije na kojima je Hana Huljić uslikana kako uživa sa ćerkom i prijateljicama u omiljenoj ženskoj aktivnosti – šopingu.

Pročitajte: Hana sve saznala o tajnoj vezi – Prva kriza u braku Petra Graša

Malena Alba svojim smehom mamila je poglede prolaznika, a svi su sa oduševljenjem posmatrali Hanu, koja o ćerki brine sa toliko ljubavi. Njih dve u poslednje vreme, od kada je počela letnja turneja više vremena provode bez Petra, koji tokom leta ima znatno više obaveza, ali se sjajno snalaze i jedna u drugoj beskrajno uživaju.


Pročitajte: Hana između dve vatre – Bukti rat Tončija i Petra, Huljić izneo porodični prljav veš

Sudeći po ovim kadrovima, spontano uhvaćenim na ulici, čini se da je Hana, iako dosta mlada sazrela u ulozi majke i supruge, pa mnogi komentarišu da je njen suprug, Petar, pravi srećnik, koji kraj sebe ima ovakvu lepoticu i preslatku ćerkicu, koje obožava.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije