Tajna skrivana da ne pukne ogromna bruka: Ovo je žena kojoj je Srđan napravio dete pre braka sa Dijanom

17.08.2023

22:08

By

Fotografija Srđana i Dijane Đoković

ATA IMAGES

Fotografija Srđana i Dijane Đoković sa venčanja isplivala u javnosti

U braku dugom tri i po decenije Srđan i Dijana Đoković preživeli su svašta, ali sada kada se osvrnu na sve godine koje su iza njih imaju razlog da budu veoma ponosni. U harmoničnoj porodici podigli su trojicu sinova, a jedan detalj sa počekta njihovog zabavljanja javnosti je bio nepoznat. Tu činjenicu, otkrila je Noletova majka tokom gostovanja u emisiji „Dok Anđeli spavaju“, autorke Marine Rajević Savić, i sve iznenadila pričom.

Pročitajte: Ovu tajnu su čuvali godinama – Dijana i Srđan konačno otkrili ko je Milica Đoković FOTO

Fotografija Srđana i Dijane Đoković

– Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše – nedugo zatim Dijana je gospođa Đoković.

Pročitajte: Nisam verovala da će nju da oženi – Dijana Đoković nikad brutalnija, Jelenu će ovo mnogo pogoditi

Fotografija Srđana i Dijane Đoković

Otkrila je i da je suprug često podseća na taj period šaljivim pitanjima:


 Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita: ‘Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?’. Na to mu odgovorim s osmehom: ‘Ko kaže da bi bio Novak’. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio – kaže Dijana.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije