Moka Slavnić grli ovu poznatu damu koja je mlađa četiri decenije od njega: Tamara poludela od besa FOTO

18.04.2023

10:04

Fotografija Moke Slavnića

PRINTSCREEN YOUTUBE

Foto: Youtube printscreen

Fotografija Moke Slavnića napravila šou na društvenim mrežama

Pre nešto više od dve nedelje u javnosti je odjeknula vest da je proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić u emotivnoj vezi sa 25 godina mlađom operskom pevačicom, Tamarom Nikezić. Da ljubav ne bira ni mesto ni vreme oni su pravi primer, a iako nije želeo odmah da otkriva identitet lepše polovine ubrzo se saznalo ko je ukrao srce legendarnog sportiste.

Pročitajte: Profitiirao od Zadruge – Moki Slavniću se isplatilo Zvezdanovo učešće, Anini fanovi besni

Fotografija Moke Slavnića

Foto: Ata images

– U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Kažem joj da su me i druge volele, ali ona to čini snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina – otkrio je Slavnić za domaće medije.

Pročitajte: Život je uopšte nije mazio – Ovo je majka Zvezdana Slavnića koja je zbog Moke i njega doživela pakao

Fotografija Moke Slavnića

Da je njihova ljubav jaka i ozbiljna govori i podatak da je nova Mokina izabranica nedavno posetila njegovu bivšu suprugu Slavicu u domu za stara lica. Tom prilikom istakla je da je Zvezdanova majka topla duša i divna žena koja ju je srdačno dočekala a da su se odmah prepoznale i lepo složile govore i fotografije koje je operska diva delila na društvenim mrežama.


Pročitajte: Zvezdan mazio Anđelu, pa nasrnuo na Anu – Sin Moke Slavnića ponovo zgrozio javnost

Fotografija Moke Slavnića

Međutim, ono što se dogodilo u četvrtak može da naruši ljubavnu idilu Tamare i Zorana. Naime, bivši košarkaš prisustvovao je utakmici Crvene Zvezde protiv Fenerbahčea a društvo mu je pravila četiri decenije mlađa dama koju svi veoma dobro znamo. Reč je o Marini Kotevski, poznatoj tv voditeljki koja godinama pleni na malim ekranima.

Pročitajte: Ana saznala da ju je izdala Zvezdanova majka – Imala brutalnu poruku za nju, Slavnić odmah skočio

Fotografija Moke Slavnića

Iako su dežurni dušebrižnici pomislili da je Moka ostavio Tamaru zbog znatno mlađe devojke, to nije slučaj već su Marina i Zvezdanov otac dobri prijatelji, u prilog tome govori i podatak da je pored voditeljke sedeo njen suprug, te mesta dodatnim spekulacijama na ovu temu nema.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Youtube printscreen

Još iz kategorije