FOTO Tanja Savić presrećna sa Mukijem, ali mora da laže

30.10.2023

13:10

By

Tanja i Muki se ne odvajaju

foto: Ivan Vučićević

Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić

Tanja Savić konačno uživa u vezi sa partnermo, ali sada ima zdravstvenih problema

Tanja Savić je presrećna je, što pokazuje njen osmeh koji ne skida s lica.

Međutim, nije sve tako sjajno. Ona od svoje porodice trpi neverovatne kritike jer je verena sa Muhamedom Bešićem Mukijem, a oni joj prebacuju zbog toga što je on druge vere. Tanja zbog toga sada izjavljuje ne da nije udata, nego čak ni verena da bi smirila svoju porodicu, međutim činjenice su drugačije.

 

Tanja Savić se i razbolela

Iako je naš paparaco pre samo nekoliko dana Tanju i njenog dečka fotografisao na aerodromu, pevačica se sada oglasila i objavila da je bolesna.

Ona je ovom prilikom htela i da opravda zašto se nije pojavila na nastupu u Sloveniji, kao i to da je shvatila da iako je poslala video vlasniku kluba u kom je trebalo da nastupa, njena publika o tome nije bila obaveštena.

– Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći – izjavila je Tanja u videu koji je postavila na Instagramu, a onda je napisala i:


– Ovaj video sam juče poslala vlasniku kluba oko pet popodne. Kasnije sam saznala da moja publika o tome nije bila na vreme nije bila obaveštena. Jako mi je žao zbog toga – poručila je Tanja.

Više fotografija na kojima se vidi koliko je Tanja Savić srećna sa Mukijem pogledajte u galeriji

 

Još iz kategorije