FOTO Milica Todorović u nikad opuštenijem izdanju, da li biste je prepoznali na ulici

13.11.2023

20:11

By

Milica Todorović

foto: Ivan Vučićević

Milica Todorović

Milica Todorović u nikad opuštenijem izdanju, a zatekli smo je na aerodromu kako se vraća sa puta

Popularna pevačica, Milica Todorović, nedavno je „uhvaćena“ na aerodromu, a iako je sve izgledalo sasvim obično, jer je bila i obično obučena, Milica je očigledno bila u krizi.

Naime, Milicu smo zatekli kako je stigla u Beograd iz inostranstva ali ono što nam je zapalo za oko je njena kriza koja je bila i više nego očigledna jer Milica je čim je izašla iz aerodromske zgrade odmah posegla za cigaretom.

Pevačica Milica Todorović u nikad opuštenijem izdanju stajala je pored stvari i brže bolje potražila svoju cigaru.

Dok je javnost navikla na njen besprekoran izgled, ovog puta je Todorovićeva izabrala opušteniji stil.

Očigledno je da pevačica, koja je inače poznata da je na javnim događajima uvek tip-top sređena, ima svoje opuštenije trenutke, a ovaj trenutak je baš uhvatio i naš paparaco.

U svakom slučaju ona je baš tog dana delovala kao jedna od svih nas, što i nije tako loše jer najbolje je kada su javne ličnosti baš kao i sav normalan svet, a Milica to očigledno jeste. Na fotografijama upravo može da se vidi da su čak i zvezde obični smrtnici i da imaju i ovakve i onakve trenutke kao i da se mnogi od njih suočavaju sa problemima koje ima svaki običan putnik koji je inače pušač, a to je kriza za cigaretama.


Ipak iako je možda isuviše opuštena i neki će reći da je možda obučena kao da je krenula na pijacu Milica i dalje pokazuje svoj šarm koji je oduvek bio prepoznatljiv.

Još fotografija na kojima je Milica Todorović u nikad opuštenijem izdanju pogledajte u nastavku u galeriji

Još iz kategorije