FOTO Darko Lazić SVE PO PROPISU žena ga dovela u red

31.10.2023

13:10

By

Darko Lazić

foto: Ivan Vučićević

Darko Lazić

Darko Lazić se izgleda opametio pa sada radi sve po propisu!

Reklo bi se da je sad Darko Lazić čovek za primer. Em više ne vozi em kad se vozi on je non stop vezan. Poštuje propise, ne izbegava čak ni pešački.

Ozbiljno je rešio da bude primer mladoj generaciji koja obožava da ga sluša a sve to pod uticajem njegove žene Kaće.

Inače Darko i Kaća su podsetimo nedavno imali i svadbu koju je pevač kako je sam rekao preplakao.

Podsetimo, Darko Lazić je nedavno izjavio i da je sa Kaćom varao sve devojke

– Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u „Zvezdama Granda“, nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na „mesto zločina.“ Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali, i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se „malo“ venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to – rekla je Katarina u emisiji „Ami Dži šou“, a onda se na njene reči nadovezao Darko:

– Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. Varali smo. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto… Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona – šokirao je izjavom Lazić.

A kako se sada ponaša Darko Lazić i koliko je Kaća uticala na njega pogledajte u nastavku na fotografijama

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije