EKSKLUZIVNO prve zajedničke slike: Petar Strugar nakon operacije uživa u zagrljaju nove devojke FOTO

03.09.2023

16:09

By

Petar Strugar nakon operacije

Ata images

Petar Strugar nakon operacije uživa sa novom devojkom van Beograda

Da je Petar Strugar ponovo zauzet saznalo se krajem maja kada mu je nova devojka, inače koleginica Nina Nešković napravila rođendansko iznenađenje. Nakon kraha ljubavi sa izvesnom Oljom koja mu je rodila mlađeg sina Ivu, dugo se nije znalo ko je osvojio srce popularnog dramskog umetnika.

Petar Strugar nakon operacije

Nina i Petar celo leto proveli su u njegovoj rodnoj Crnoj Gori gde su napunili baterije za novu pozorišnu sezonu koja je pred njima. Nedavno je osvanula vest da je glumcu naglo pozlilo te da je završio u bolnici, a ubrzo mu je urađena hirurška intervencija gde mu je izvađeno slepo crevo.

Tim povodom se Petar nije oglašavao, a u glumačkim krugovima znalo se da je uz njega sve vreme njegova lepša polovina koja je bila vidno uzrujana zbog zdravstvenih problema koji su snašli njenog dragog.

Petar Strugar nakon operacije


Čini se da je postoperativni tok prošao glatko i lako te se glumac vratio redovnim obavezama. On je ovih dana zaštitno lice jubilarnih 60. Ljubičevskih konjičkih igara u Požarevcu. Kao što je poznato, Petar je pasionirani ljubitelj konjičkog sporta, a i sam ima nekoliko grla.

Petar Strugar nakon operacije

 

 

S tim u vezi, on provodi nekoliko dana u braničevskom okrugu, a nakon obaveza koje ima tokom dana voli da se opusti u lokalnom restoranu, gde ga je naša ekipa uhvatila u opuštenoj večeri sa prijateljima i Ninom.

Petar Strugar nakon operacije

 

Glumački par se nije libio da razmenjuje nežnosti u javnosti, a da u njihovom odnosu samo cvetaju ruže dalo se primetiti jer nisu skidali osmehe sa lica. Petar Strugar nakon operacije ponovo uživa u omiljenom poroku, cigaretama, ali očigledno da je dobio dozvolu lekara za to jer verujemo da ništa ne bi činio na štetu sopstvenog zdravlja.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije