Uhvatio je za ruku i odveo u romantični Rim: Duško Tošić više ne krije ljubav sa ovom plavušom FOTO

09.05.2023

20:05

Duško Tošić u Italiji

IVAN VUČIĆEVIĆ

Duško Tošić u Italiji uživa u njenom društvu

Iako se o njihovom razvodu već nekoliko godina neprestano spekuliše, tek je krajem 2022. godine pop diva, Jelena Karleuša otkrila da su odnosi između nje i Duška Tošića izuzetno narušeni. Čini se da koliko god se ona trudila da porodicu održi na okupu, krah braka je neminovan, međutim do istog još nije došlo.

Pročitajte: Duško mu nije do kolena – Jelena uhvaćena sa ovim frajerom u prisnom zagrljaju, Tošić pomahnitao FOTO

Duško Tošić u Italiji

Pevačica je tada između ostalog izjavila i kako se bivši fudbaler više ne oseća kao deo njihove porodice, međutim oboje se trude da njihove ćerke celokupnu situaciju i njihove nesuglasice što manje osete i lakše podnesu, čemu svedoči i najnovija fotografija legendarnog fudbalera. Ono što je primetno je da Atina i Nika ne osete nikakve loše roditeljske odnose, već uživaju i sa mamom i sa tatom.

Pročitajte: Jelena likuje, mlađa ćerka okrenula Dušku leđa – Nika Tošić jednim potezom pokazala šta misli o ocu FOTO

Duško Tošić u Italiji

Nekadašnji bračni partneri trude se da udovolje svojim mezimicama, te su na meniju često luksuzna putovanja kojima se devojčice veoma raduju, a ovog puta u avanturu u Italiju krenule su sa poznatim tatom što smo saznali kako iz njegove, tako i iz objave preslatke Nike koja je veoma aktivna na Tik-Toku.


Pročitajte: Ljubav sa Jelenom je definitivno pukla – Duško Tošić pao u zagrljaj ove poznate dame, ne kriju sreću FOTO

Duško Tošić u Italiji

Naime, Duškova slika sa stadiona iz Rima gde se za vikend igrala utakmica između Rome i Intera osvanula je na njegovom Instagram profilu, a zatim je i njegova mlađa ćerka objavila snimak iz istog grada, što je bilo dovoljno da shvatimo da je tata spojio lepo i korisno, te na poslovni put odlučio da povede i svoje mezimice.

Pročitajte: Duško udara najniže – Karleuša u suzama otkrila kako Tošić huška ćerke protiv nje, OVO mu nije trebalo

Duško Tošić u Italiji

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije