Ogroman je ovo teret za moja nejaka pleća: Dragana Mirković se bori sa Tonijevim ispadima, problemi su sve veći FOTO

26.07.2023

21:07

By

Dragana Mirković nakit

ATA IMAGES

Foto: Ata images

Dragana Mirković nakit obožava

Najpopularnija diva koja traje skoro 40 godina, otkako se pojavila na estradnoj sceni cenjena je i voljena je od strane mnogobrojne publike. Budući da je ostvarila zavidnu karijeru koja traje već četiri decenije, za njene nastupe uvek se traži karta više. Dragana Mirković je jednom rečju obožavana…

Pročitajte: Dragana Mirković izdala Jelenu Karleušu – Pevačica ovo neće oprostiti koleginici

Dragana Mirković nakit

Dragana je posebno poznata po bliskom kontaktu koji je sa svojom publikom ostvarila, a pored raskošnog glasa i velikih hitova, prizemnost i skromnost koji su neki od njenih aduta učinili su je jednom od najomiljenijih pevačica na našim prostorima. Iako živi na visokoj nozi i ima mogućnosti da sebi priušti sve što poželi, Dragana materijalne stvari nikada nije stavljala u prvi plan. Naprotiv uvek se trudila da svoje skupocenosti ne ističe i ne privlači njima pažnju, već isključivo pevačkim i ljudskim kvalitetima.

Pročitajte: Krije ga kao zmija noge – Prvi muž Dragane Mirković tvrdi da je njihova ljubav bila za sva vremena

Dragana Mirković nakit

I pored svega navedenog, izgled i stil folk dive neprestano su u fokusu, pažljivo se analizira svaka njena odevna kombinacija, koju je torbu ponela i šta je od obuće za koju priliku odabrala, a dopadalo se to nekom ili ne, ona godinama ne odstupa od svog prepoznatljivog stila, koji se može okarakterisati kao veoma sveden, elegantan i dostojanstven.


Pročitajte: Veliko iznenađenje – Sin Dragane Mirković snimio spot, u prvom planu dvorac i njegov najnoviji automobil VIDEO

Nakit Dragane Mirković

Upravo ovim epitetima može se opisati i njeno najnovije modno izdanje, crveni kombinezon u kojem se fotografisala za Instagram, a u prvi plan je ipak izbila ogrlica Dragane Mirković koju je savršeno uklopila uz čitav look. Iako se na prvi pogled mnogima učinilo da je reč o nekom i te kako skupocenom komadu koji ne bi svako sebi mogao da priušti, reč je zapravo o nakitu domaćeg proizvođača koji se pevačica ne libi da ponese ako joj se dopadne.

Pročitajte: Dragana Mirković napadnuta u porodičnom domu – Strah za decu paralisao ju je celu, ovo su detalji

Dragana Mirković nakit

Nakit Dragane Mirković veoma je raskošan, kako jednoj divi njenog ranga i priliči, a mnoge dame koje pevačicu prate na društvenim mrežama poželele su odmah da sebi nabave sličnu piše Story.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije