Nova ljubav već doživela krah? Dimitrovska u zagrljaju zgodnog frajera, Jevrem ovo ne prašta FOTO

27.06.2023

12:06

By

Danijela Dimitrovska

ATA IMAGES

Danijela Dimitrovska grli frajera koji nije njen dečko

Danijela Dimitrovska pre nekoliko meseci je tek prvi put progovorila o razvodu od Ognjena Amidžića sa kojim ima sina Matiju, a kako je tada istakla krah braka ju je veoma pogodio. Međutim, da sreća ne bira ni mesto ni vreme doživela je i sama kada je u njen život potpuno spontano ušetao Jevrem Kosnić, nekadašnji fudbaler i vratio joj veru u ljubav.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska je ovo krila od svih – Jevrem je rešio da raskine, srce je slomljeno

Danijela Dimitrovska grli

Iako nisu želeli da javnost sazna za njihovu emotivnu vezu, to nije bilo moguće pa su nedavno uslikani na beogradskom aerodromu vidno nasmejani i zaljubljeni. Tada je otkriveno da novopečeni par već nekoliko meseci uživa u romansi, a da je njihova ljubav postala ozbiljna govori podatak da su upoznali porodice jedno drugog.

Pročitajte: Mlađe, slađe – Danijela Dimitrovska našla šest godina mlađeg dečka FOTO

Danijela Dimitrovska grli

Manekenka već nekoliko dana sa prijateljima uživa na mondenskom grčkom letovalištu Mikonos. Ona je spakovala kofere i otišla poslovnom prilikom na primorje kako bi uradila fotošuting za poznatog srpskog dizajnera, dok je njen novi izabranik ostao u Beogradu.


Pročitajte: Ovde će uživati sa Jevremom – Zavirite u luksuzan stan Danijele Dimitrovske, svi joj zavide

Danijela Dimitrovska grli

Ipak, da Ognjenova bivša ne gubi vreme, možemo videti i na fotografijama sa Mikonosa, a na kojima Danijela Dimitrovska grli misterioznog muškarca. Sudeći prema fotkama, vidi se da je ona vrlo zadovoljna i nasmejana.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska o sreći ćutala – U jeku priča o Ognjenovoj devojci otkrila da očekuje devojčicu FOTO

Danijela Dimitrovska grli

 

Međutim razloga za brigu Jevrem nema, dečko sa fotografije je jedan od njenih prijatelja, te nema reči o tome da se radi o prevari.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije