Strasni zagrljaj i zaljubljeni pogledi: Bosiljčić uslikan kako ljubi ovu poznatu damu, izdao je Jelenu FOTO

28.04.2023

19:04

Bosiljčić u zagrljaju zgodne plavuše

Ata images

Bosiljčić u zagrljaju zgodne plavuše, šta će reći Jelena?

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić žive bajku već skoro deceniju i po, pa mnogi kažu da su oni najskladniji par na domaćoj javnoj sceni. Međutim, popularni glumac nije jedini predstavnik loze Bosiljčića koji mami ženske uzdahe.

Pročitajte: Ponosni su na svoju ćerku – Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imaju razlog za slavlje

Bosiljčić u zagrljaju plavuše

Naime, malo ko zna da je Milan Bosiljčić, glumac kojeg su svi zavoleli kroz ulogu Marinka u seriji „Igra sudbine“ Ivanov brat od rođenog strica. Braća su krenula istim profesionalnim vodama i obojica se raduju uspesima jednog i drugog te je tako Jelenin suprug čestitao bratu na poslednjem projektu.

Pročitajte: Ista mama – Jelena Tomašević objavila sliku sa ćerkom, svi su oduševljeni koliko liče FOTO

Bosiljčić u zagrljaju plavuše

Milan je snimao spot za jednu numeru koja će tek ugledati svetlost dana, a društvo mu je pravila voditeljka kultne emisije „150 minuta“, Kristina Iglendža. Ona i Ivanov brat u pomenutom projektu su ljubavni par, a mnogi pozitivni komentari došli su na račun atraktivne voditeljke.


Pročitajte: Menja profesiju – Sloboda Mićalović zapevala na jednoj proslavi, pa dobila ponudu da snimi album

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 150 minuta (@150minuta)

Momente sa snimanja spota kriju kao zmija noge, a jedini kadar koji smo imali prilike da ugledamo jeste trenutak kada je Bosiljčić u zagrljaju zgodne plavuše. Njenu lepotu niko ne može osporiti, a mnogobrojni obožavatelji i pratioci na društvenim mrežama komentarisali su ispod objava kako voditeljka nikada lepše nije izgledala.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije