Crvena uska haljina u prvi plan istakla stomak: Prve fotografije Anastasije Ražnatović u trudnoći FOTO

27.04.2023

19:04

Anastasija Ražnatović u trudnoći

IVAN VUČIĆEVIĆ

Anastasija Ražnatović trudna – vest je dana

Jutros je odjeknula vest da je Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj očekuju devojčicu koja će im ulepšati živote sredinom septembra. Cecina ćerka je već neko vreme u toploj Sevilji gde čeka španske papire, a kada se nije pojavila na sestrinom punoletstvu pa ni na proslavi povodom rođenja Krstana počele su spekulacije da je mlada pevačica izgovorila sudbonosno „da“ u tajnosti.

Pročitajte: Trudna Anastasija Ražnatović – Pevačica u poodmakloj trudnoći, evo kog pola je beba

Anastasija Ražnatović trudna

Foto: InstagramInstagram

Nedavno je budućim roditeljima u poseti bila i buduća baka Ceca koja je uživala sa ćerkom i zetom nekoliko dana u Španiji, a sada je jasno i zašto je posetila naslednicu. Naime, Anastasija je na samom početku trudnoće imala jake mučnine pa se majka za nju zabrinula i poželela da je vidi, ali sada je već prošlo prvih tri meseca pa su i teskobe prošle te Tasa sada potpuno uživa u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović se oglasila povodom rođenja Krstana – Njena poruka mnoge je dotakla, ovo je poseban dan za sve

Anastasija Ražnatović trudna

Na Instagramu su osvanule prve fotografije trudne pevačice, a svi su se složili da joj drugo stanje i te kako prija. Cecina ćerka je u četvrtom mesecu trudnoće a stomačić se već nazire u uskoj crvenoj haljini koju je prošetala pre nekoliko dana na proslavi tradicionalnog španskog praznika.


Pročitajte: Bogdana Ražnatović mora da ostane u bolnici – Oglasila se majka Danijela i otkrila u kakvom je stanju njena ćerka

Anastasija Ražnatović trudna

Anastasija Ražnatović trudna uživa u svakom novom danu i raduje se prinovi, a budući tata ne krije sreću te je danas uslikan na treningu ne skidajući osmeh sa lica.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije