Aleksandra Prijović i Filip Živojinović razmenjuju nežnosti, uhvaćeni kako se grle, ljube i smeju FOTO

09.11.2023

10:11

By

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

foto: Ivan Vučićević

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uhavćeni su kako razmenjuju nežnosti na afterpartiju

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno najpopularnija u regionu na čijem uspehu zavide mnogi u poslednje vreme ne staje kada je posao u pitanju, a da ima vremena i za svog supruga Filipa Živojinovića kog vrlo često pominje kao nekoga sa kim je uspela sav upseh i da ostvari, uverili smo se i sami kada smo ih uhvatili kako se smeju, grle i ljube.

Aleksnadra Prijović i Filip Živojinović bili su zajedno na jednom prestoničkom događaju koji je organizovala Lepa Brena, a posle kog je upriličen i afterparti na kom su se moglo bi se reči totalno opustili i razmenjivali nežnosti.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinovićfoto: Ivan Vučićević

Istina, red je i da se malo opuste s obzirom na to da Aleksandra niže koncerte i da je veoma zauzeta u poslednje vreme, a isto je čeka i u budućnosti jer kao što je poznato ima najavljene koncerte u Nišu, a zatim i onih nekoliko raspordatih Arena u Zagrebu o kojima region ne prestaje da bruji.

Aleksandra Prijović je ponosna što ona i Filip Živojinović sve uspevaju sami

Aleksandra je veoma ponosna na svog supruga i na to što su sami uspeli sve da ostvare te to i ne krije.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinovićfoto: Ivan Vučićević


– On je uvek bio uz mene. Bio je oduvek moja najveća podrška i sve smo radili kako bismo došli do ovoga danas. Sve što sam ja danas je većinom zahvaljujući njemu – istakla je nedavno Aleksandra.

Podsetimo, Aleksandra Prijović rasprodala je tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri „Zetre“ u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, a pevačica je sada zakazala i drugi koncert u dvorani „Mejdan“ u Tuzli te će publika moći da uživa u njenoj muzici i iskrenim emocijama koje im daje.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije