ŽESTOK OKRŠAJ U ELITI Matora i Anita napravile haos SVE SE ORILO

20.11.2023

13:11

By

Matora i Anita napravile haos

printscreen youtube TV pink

Matora i Anita napravile haos u Eliti jer je preljubnica pokušala bivšoj ženi da se dodvori

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović napravile haos u Eliti zato što je Anita ostavlajla čokoladice još uvek zakonitoj ženi.

Njih dve su se žestoko sukobile u garderoberu, kada je došlo do rasprave zbog koje se orila Elita.

– Bilo je jače od mene, daj nekome, baci, ja to ne jedem. Ja sam još luđa od tebe, boli me ku*ac – poručila je Stanojlovićeva.

Matora i Anita napravile haos

– Šta glumiš ti ludilo? Marš u pi*ku materinu. Pusti me bre na miru, jedva si dočekala da ti prebacm nešto da napraviš haos. Sad što sam ja njoj vratila čokoladiu koju je stavila krišom, skloni mi sve stvari, je*em li te u usta smrdljiva, sram te bilo, žrtvo jedna. Što mi nisi dala u ruku? – nastavila je Matora.

Matora i Anita napravile haos, pale i teške reči i optužbe

Matora je nakon toga tražila Aniti da pokupi sve, ali joj je ona poručila da joj ne pada na pamet i da samo može da pobace sve ispred sebe.


Podsetimo, pre nekoliko dana u rijaliti Elita ušla je Matea Car koja se suočila sa Jovanom Tomić Matorom i iznela niz detalja iz dopisivanja sa njenom suprugom Anitom Stanojlović.

Od tog trenutka traje haos, a Matora se u međuvremenu videla sa svojom advokaticom od koje je tražila da učini sve da se što pre razvede od Stanojlovićeve.

 

Anita ipak, sa druge strane ne želi da prihvati sve optužbe i još uvek se nada pomirenju sa svojom suprugom.

Podsetimo i to da su se njih dve venčale u Crnoj Gori jer u Srbiji nije dozvoljen istopolni brak pa će tako tamo morati i da se razvedu.

Inače, zbog čitave drame koja se odigrala i Matoroj i Aniti je pozlilo. Anita je čak i pala u nesvest zbog čega je obezbeđenje moralo da je iznese iz rijalitija kako bi joj pružili pomoć.

Još iz kategorije