Vuk Mob ima novu devojku, u pitanju je pevačica! Isplivale i zajedničke fotografije

24.10.2023

19:10

By

Vuk Mob ima novu devojku

foto: Ivan Vučićević

Vuk Mob

Vuk Mob ima novu devojku, a kako mediji navode u pitanju je pevačica Tijana Milentijević

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob i Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, uplovili su u vezu koju su jedno vreme krili od javnosti.

Kako mediji navode njih dvoje su u vezi manje od mesec dana, o tome nisu želeli da pričaju ali su ih sada odale fotografije.

Vuk Mob ima novu devojku

– Trenutno se tetoviram, ne mogu da pričam o tome – rekao je Vukadin za Alo! kroz smeh, čime je jasno stavio do znanja da uživa u ljubavi sa devet godina mlađom Tijanom koju mnogi znaju kao ženu od Sultana.

Vuk Mob najavio kraj svoje karijere

Podsetimo, kako je Scandal! pisao Vuk Mob je najavio kraj svoje karijere. On kaže za nekoliko dana izlazi njegov album koji će ujedno biti i poslednji i za godinu dana će se povući sa estrade:

Vuk Mob ima novu devojku

Vuk mob i Tijana Eminstagram

– Ja sam veteran ove igre već 7-8 godina aktivno radim, sad kad već imam priliku da izjavim da mi izlazi album za 15 dana, nakon tog albuma planiram da nastupam još godinu dana i to je to od mene. Dalje ću se baviti… Pa imam para ko govana ne moram ničim da se bavim. Bavim se drogom. Šalim se. Ostavio mi otac. Moj otac pokojni tako da imam. Šalim se, radim, imam nekretnine, imam restorane, imam gomilu nekih stvari, za sve ove godine svojih nastupa uspeo sam da uložim svoj novac u pametne stvari, nisam se kockao, nisam se drogirao, ko što svi tvrde. Kažu jesi i sad si drogiran, dobro jesam i sad sam drogiran. Ulagao sam. Dobio sam neke ponude da budem voditelj, ali smatram da je još uvek rano za to, hoću da izbacim taj album, ima još jedno godinu, dve, ali svakako sam ponudio narodu, dao sam narodu sve od sebe 7-8 godina nemam više šta novo da ponudim, ali treba znati kada da se pomeriš u stranu za nove zvezde što je normalna stvar, što većina mojih kolega na žalost ne zna da uradi, egomanijaci. Otkud znam ima ih koliko hoćeš. Nije to tajna da se guraju gde im nije mesto i većina njih se guraju tamo gde im nije mesto ali eto ja sam toliko dovoljno pametan da znam da treba da se sklonim tako da je to još malo gotovo. Uvek sam ja za belaj, kad god neko traži belaja ja mu rado dam. Tako da što se toga tiče nije meni problem, mislim nisu to ratovi, svako čudo za tri dana dosta, to ljudi više rade kad malo ispadnu iz fazona i kad su zaboravljeni pa onda izmišljaju kojekakve gluposti da bi ostali relevantni, što smatram da nije prava stvar, kako treba ostati relevantan već trebaš izbacivati muziku, trebaš raditi to što radiš da bi pričali o tebi, tako da to je to – završava Vuk Mob.


Još iz kategorije