Ljubav je brzo pukla: Marija Veljković spremna za novi početak, Rastko je davna prošlost FOTO

16.05.2023

22:05

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića

Instagram

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića započela je iz prijateljstva baš onda kada se lepa voditeljka „Slagalice“ najmanje nadala, nedugo nakon razvoda. Kroz težak period prošla je Veljkovićeva prethodne godine kada je rešila da stavi tačku na desetogodišnji brak sa arhitektom, Milanom Milovanovićem i sa troje dece se odseli iz porodičnog gnezda, međutim sreća joj se ubrzo opet osmehnula.

Pročitajte: Marija Veljković uslikana bez šminke, u prvom planu bore – Gde je ona lepotica sa malih ekrana FOTO

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića

Otpočela je romansu sa čovekom za koga je godinama unazad tvrdila da je najlepši na srpskoj javnoj sceni, a emocije prema glumcu nikad nije krila. Jake emocije osetio je i Rastko i odmah bez mnogo čekanja i skrivanja pred medijima Mariju počeo da naziva svojom devojkom. Svega par meseci od početka zabavljanja zaljubljeni por obelodanio je pred medijima svoju ljubav, a zajedničko pojavljivanje na javnim događajima, razmenjivanje emocija pred svima i fotografisanje i intervjui za magazine postalo je standard.

Pročitajte: Iznenadićete se – Voditeljka Slagalice ima još jedno zanimanje, malo ko zna o čemu je reč

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića

Sve pomenuto ukazivalo je na to da Marija i Rastko imaju dublju vezu, koja se neće okončati za godinu dve, ipak nisu svi poverovali u njihovu sudbinsku priču. Međutim, mediji neretko spekulišu o njihovom odnosu i mogućem rastanku.

Pročitajte: Ostavio je u najgorem momentu – Voditeljku Slagalice muž je napustio u totalnom rasulu

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića


Razlog za ovakve spekulacije nalazi se u tome što su glumac i voditeljka karakterno dosta različiti i svoji, što ona ima troje dece iz prvog braka o kojima je neophodno brinuti, te nije u stanju baš uvek da odgovori na Rastkove želje da vreme provedu zajedno, takođe su tu profesionalne obaveze sa kojima se oboje susreću a tiču se dugih snimanja, putovanja, što zahteva veliku dozu razumevanja i poverenja.

Pročitajte: Sa samo 7 godina, odlučio je da se odseli – Sin Ane Mihajlovski zapanjio je javnost FOTO

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića

Istini za volju, Marija i Rastko za sada uspevaju lepo da se organizuju i sve navedene osobine potrebne za jednu stabilnu vezu poseduju, ipak pravo stanje stvari, tačnije atmosfere u njihovoj vezi i odnosu videće se kada nastupe prvi problemi. Naslovi u novinama ne dotiču zaljubljeni par. Okrenuti su jedno drugome i poslu, bez kog ne bi mogli. Dok Rastko priprema nove glumačke i muzičke projekte, Marija je otpočela narednu sezonu emisije “ Novi početak“ na RTS-u i najavila je na svom Instagramu uz veliko ushićenje.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije