U javnost isplivao testament Marinka Rokvića: Žena nije dobila ništa, evo šta je sa sinovima

22.08.2023

21:08

By

Testament Marinka Rokvića

Testament Marinka Rokvića navodno isplivao u javnost

Nekoliko godina je prošlo od smrti Marinka Rokvića, a porodica je i dalje neutešna. Ipak, uspeli su da smognu snage i nastave dalje za svojim životima.

Pročitajte: Marinko Rokvića je prihvatio vanbračnog sina, a evo koja žena ga je rodila!

Testament Marinka Rokvića

Sada su u javnost isplivali detalji u kojima se pominje testament Marinka Rokvića. Naime, kada je bolest uznapredovala, pevač je odlučio da imovinu koju je stekao tokom života sa suprugom Slavicom raspodeli na ravne časti svojim sinovima i životnoj saputnici.

Pročitajte: Žene Rokvića osudili su mnogi- Mislile da rade nešto lepo, a javnost ih je stavila na stub srama zbog jedne stvari FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Naime, on nije želeo da ostavlja testament koji bi se čitao nakon smrti, već je do poslednjeg dana borbe sa opakom bolešću, od koje je preminuo u 68. godini vodio računa o svojoj porodici.  Takođe, njegova poslednja želja je bila da Dario, Nikola i Marko nastave da žive u miru i slozi, što je ispričala njegova koleginica sa estrade koja je zbog poštovanja prema porodici insistirala na anonimnosti.


Pročitajte: Godine joj ništa ne mogu- Udovica Marinka Rokvića lepša nego ikada, ove fotografije su oduševile sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – rekla je svojevremeno ova pevačica, koja je bliska s porodicom, a prenosi Alo.

IZVOR: Alo

SLIKE: Ata images, Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije