SLAĐA DELIBAŠIĆ LJUTA NA ĐOLETA: Anabela mi se zahvalila druga strana nije!

14.10.2023

17:10

By

Slađa Delibašić ljuta na Đoleta

PRINTSCREEN YOUTUBE

Slađa Delibašić ne krije da je ljuta na oca svoje ćerke

Ni deset dana nakon promocije nove pesme Silvije Đogani strasti se nisu smirile. Naime, Slađa Delibašić ogorčena je na Đoleta jer nije došao da podrži singl svoje ćerke. Naime, Silvija radi u vrtiću koji je otvorila Slađa, ali je odlučila i da snimi muzički spot. Kada je video šta je snimila Đole se nije složio sa nekim scenama pa je odustao od ideje da prisustvuje promociji. Iako je želeo da to prođe manje zapaženo ispostavilo se da su i Silvija i Slađa ispričale sve o tome dok se Đole nije oglašavao. Ali taj postupak izgleda da je otvorio stare rane. Naime Đole misli da u spotu ima nasilja:

Slađa Delibašić ljuta na Đoleta

– Ma kakvo nasilje, one odvode samo tipa do kola. Pa ja svoju decu podržavam u svemu i želim im sve najbolje, pa da je bilo bilo kakvih naznaka nasilja ja se ne bih složila sa tim – priča Slađa, a onda se osvrnula i na druženje sa Anabelom:

Slađa Delibašić ljuta na Đoleta

– Ne družimo se niti se viđamo ali kada se sretnemo javimo se. Ipak mora da se zna ko je bio prvi. Pa neću valjda ja posle toliko karijere da nekoga vučem za rukav i da za nekim jurim? Sve jedno moram da kažem da kada je pre više od godinu dana na Sajmu bio koncert 90-te da je Anabela izašla na binu i rekla da nije bilo ove žene ja sada ne bih bila ovde. To je jedna velika istina i hvala joj na tome dok se druga strana nikada nije zahvalila. Ja sam otišla iz grupe i nikada nisam čula hvala. Đole je sa mnom dosta zaradio ali je sa Vesnom zaradio puno više. Vesna je divna žena i sa njom zaista ima super odnos. Kada Đole svrati i kada prođe mi se pozdravimo ali ništa više od toga. Ja sam posvećena našoj deci i tu sam da ih uvek podržim – priča Slađa ne želeći da apsolutno imenuje i okrivi Đoleta ali se između redova jasno zaključuje da joj je krivo jer joj se on navodno nikada u javnosti nije zahvalio kao svojoj bivšoj ženi za to što mu je ostavila mesto u grupi na koje je ušla Vesna. Đole je svojevremeno o Slađi i razvodu ispričao sledeće:


Slađa Delibašić ljuta na Đoleta

– Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu Ponekad i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učesnici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole jednom prilikom i dodao.

– Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao…Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.

Godine 2001. poznati par se razveo, a Vesna Đogani, koja se kasnije i udala za Đoleta Đoganija, zamenila je Slađu Delibašić u grupi.

– Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe – ispričala je Vesna.

Još iz kategorije