SCANDAL EKSKLUZIVNO SAZNAJE Milan Milošević ucenjen je po*no snimkom, suma koju mu traže je šokantna, evo šta na sve kaže voditelj

13.11.2023

18:11

By

Milan Milošević ucenjen

foto: Ivan Vučićević

Milan Milošević

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje voditelj Milan Milošević ucenjen je po*no snimkom!

Sve se dogodilo protekle nedelje i to nakon što je Milan Milošević gostovao kod Ognjena Amidžića i najavio povratak na TV Pink i to u svojoj emisiji koja je bila najgledanija u sezoni Zadruge, a to je Preteres sa Milanom Miloševićem.

Milan Milošević je ucenjen po*no snimkom a dramu koju je voditelj preživljavao prepričao nam je naš izvor iz prve ruke:

– Samo su u inbox počele da mu stižu poruke na Instagram Imam tvoj snimak Milane ispred hotela u 5 ujutru. Baš si se trudio, spremi 50.000 evra. Te poruke koje je dobijao su mu zatrpavale inboks. Kada je proverio, svi profili sa kojih su mu pisali bili su lažni. On je na početku kulirao i blokirao sve profile sa kojih je dobijao poruke, međutim profili su nicali jedan za drugim. On je tada napisao da mu pošalju snimak, da vidi, međutim poruke su počele da mu stižu i na mobilni telefon. One su uglavnom imale istu konotaciju ali sada je već postalo ozbiljnije. Tražio je barem deo snimka da vidi o čemu se radi, i o kome – priča izvor.

– Međutim, ljudi koji su mu slali poruke su postali prilično agresivni, pretnje su bile sve jače a suma je sa 50.000 evra povećana na 70.000 evra. Kada je video da je đavo odneo šalu Milan je pozvao svog prijatelja koji radu u bezbednosnoj informativnoj agenciji da mu se požali jer koliko zna uvek je bio čist i nema šanse da ima snimak jer se nikada nije snimao. Prijatelj ga je posavetovao da pronađu konekciju u sektoru MUP-a za visokotehnološki kriminal. Istog dana sve je prijavljeno, krenule su provere brojeva telefona sa kojih su stizale pretnje i ucene. Brojevi su bili svi pripejd ali ono što su ustanovili to je da su kupljeni u jednom mestu pored Smedereva. U međuvremenu Milan je insistirao na tome da dobije bar deo nečega čime mu prete – priča naš izvor.

Milan Milošević ucenjen

Milan Miloševićfoto: Ivan Vučićević

Iako je trebalo da se bavi spremanjem emisije Milan je protekle nedelje proveo u paklu. On se dopisivao sa ucenjivačima pokušavajući da dobije bar nešto da vidi o čemu se radi ali i da otkrije ko mu to radi o glavi i iznuđuje pare:


– Na kraju posle gomile vremena provedenog u ubeđivanju stigao mu je skrinšot gde se vide samo dva gola tela jedno na drugom u ekstazi. Bili su na zadnjem sedištu automobila. Milan je odmah znao da to nije on. On je video da je u pitanju nameštaljka. Pozvao je advokata i posavetovao se sa njim, podneo je krivičnu prijavu protiv NN lica dok sektor za visokotehnološki kriminal i dalje traga za osobom koja mu je pretila i ucenjivala ga. Što je zanimljivo ta osoba je samo odjednom prestala sa ucenama koje su baš počele u trenutku kada je krenulo pisanje da se vratio u Elitu. Državne institucije trenutno rade svoj posao. Milan je sada potpuno opušten jer zna da nema veze sa snimkom i da to nije istina – završava naš izvor.

Milan Milošević ucenjen je po*no snimkom i tim povodom se oglasio sa Scandal!

Želeći da proverimo sve navode našeg izvora mi smo kontaktirali Milana koji je rekao:

– Ovo neće proći tek tako nekažnjeno. Ja nisam klinac da sebi dozvoljavam ovakve stvari a za ucene i pretnje ova osoba će debelo platiti i odgovarati. Neću se smiriti dok tu osobu ne strpam u zatvor – završio je Milan Milošević za SCANDAL!

Još najnovijih vesti iz sveta poznatih pročitajte u najnovijem broju Scandal!-a koji je u prodaji

Još iz kategorije