Prvi intervju od početka emitovanja „Elite“, Zvezdan Slavnić o Mileni Kačavendi: „Treba da je bude sramota“

23.10.2023

22:10

By

Nova devojka Zvezdana Slavnića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić, bivši rijaliti učesnik prvi put se sada oglasio od početka rijalitija „Elita“ i prokomentarisao učesnike koji njega često pominju

Zvezdan Slavnić iako nije učesnik „Elite“ mnogo puta do sada je pominjan u rijalitiju, a naročito ga je pominjala Milena Kačavenda, Anina bivša prijateljica i to upravo zbog bivše supruge Ane Ćurčić.

Zvezdan se do sada nije oglašavao, osim u storijima na društvenim mrežama, ali oni su bili veoma zagonetni.

– Taj neki citat koji su preneli mediji jeste se odnosio, između ostalog, na Milenu. Mislio sam da će ostati priča između nje i Ane, ne treba Milena da priča o meni, mojim stvarima, mojoj porodici… Ne treba ona da širi krug tih neki stvari, već da se skoncentriše na ono što je radila meni, da objasni narodu zašto je to radila. I Đedović je na osnovu nekih njenih priča, da sam ja kao ranije još trebao da uđem, da muvam tamo nekog, što je budalaština, skapirao kao neke stvari – to me je malo iznerviralo, ali opet i to kapiram – priča Zvezdan.

On se osvrnuo i na Mileninu izjavu da je ispao šmeker jer je nikada nije javno uvredio, a mogao je s obzirom na to da je ona o njemu pričala svašta.

Zvezdan Slavnić

Milena Kačavendafoto: Ivan Vučićević

– Čuo sam to i video, naravno da je ja ne bih uvredio. Pa i sad, na primer, kada bih ušao ja tamo, ne bih je uvredio, već pitao neke stvari koje me zanimaju, da čujem od nje, kao majke. Mislim da nema prava da Moku Slavnića, legendu našeg sporta, onako vređa, to je velika sramota. Ona ne može da ga degradira, ali je to pokušala. Moraš da budeš neko ozbiljan u sportu, u toj profesiji, da bi mogla nešto loše i ružno da kažeš o njemu, ne možeš ti, kao Milena Kačavenda, da pričaš da li je Moka Slavnić dobar ili loš čovek, nemaš pravo na to. Za to treba da je bude sramota, tu je trebalo da, kao jedna žena i majka, uputi jedno izvinjenje – ističe Slavnić.


Zvezdan Slavnić kaže da ga je jedna stvar kod Milene veoma razočarala

– Milena ima divna dva deteta, podvlačim, divna dva deteta i znam da je jako dobra majka… A sve ono što je govorila o meni je moja Sara slušala, a izvinjenja nije bilo. Što se mene tiče, najmanje meni treba da se izvini. Zamislite da ja, na primer, uđem tamo, pričam o njoj neke izmišljene ili istinite stvari, a to da slušaju njena deca, njeni sinovi? Zameram to što nije imala osećaj da se izvini jednoj našoj legendi, mom ocu, kao i mojoj ćerki, a vrlo dobro zna ko je moje dete i kakvo je. Taj deo mi je, što se tiče nje, razočaravajući, a što se ostalih stvari tiče… Pokazaće vreme – kaže Zvezdan.

On je prokometarisao i kakva je Milena kao učesnica rijalitija:

– Ona je jako rečita, inteligentna, namazana, gradska žena… Zna dobro šta radi. Kada bih imao priliku da je vidim oči u oči negde, pitao bih je ja neka pitanja koja mene stvarno interesuju.

Prokomentarisao je i odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

– Standardno, to je Janjuš. On igra svoju igru koja je uvek bila zanimljiva. Koliko sam uspeo da ispratim, video sam da on zna šta radi, e sad, kako to kome izgleda, ko kako želi da vidi… Mislim da bi nešto već odavno uradio da je to stvarno želeo, mislim da će ostati veran svojoj bivšoj ženi, ako joj je to već obećao, to već ne znam. A ona… Aneli mi deluje malo zbunjeno, ne znam šta bih rekao za nju. Deluje mi kao da je malo pogubljena u svim tim stvarima – kaže Zvezdan Slavnić.

On je ovom prilikom otkrio i u kakvom je emotivnom statusu:

– Emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču. Što se Maje Marinković tiče, ne, nikada se nisam ni čuo ni video sa njom otkada sam izašao, iskreno.

IZVOR: Pink

Još iz kategorije