PREVARIO PRODUKCIJU Bebica krije tešku bolest, ako dođe do nepredviđene situacije ishod bi mogao da bude koban

17.11.2023

14:11

By

Bebica krije tešku bolest

foto: Ivan Vučićević

Bebica krije tešku bolest jer pri lekarskim pregledima nije obavesti produkciju o čemu se tačno radi

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje Nenad Macanović Bebica nije bio potpuno iskren prema produkciji pre svog prvog učešća u Zadruzi.

Naime, Nenad Macanović Bebica ima urođenu srčanu manu, a to je sakrio od produkcije na lekarskim pregledima. To znači da ukoliko bi se malo više potresao, ishod bi mogao da bude potpuno fatalan, a njegov prijatelj je otkrio o čemu se radi.

– Bebica ne želi da njega gledaju kao žrtvu i zbog toga nikada nije ni pričao o tome da je bolestan. On ne želi da prikuplja poene na taj jeftini način, ali je video šta sve rade Kulići i kako manipulišu, naravno nije hteo da se uklapa u taj njihov model. On se mnogo sekirao, a naročito ga je ubijala Miljanina kocka i to što je pokušavao da od nje napravi normalnu devojku, a nije uspeo – priča njegov prijatelj.

Njegov izgled, tamni podočnjaci pokazuju da Bebica krije tešku bolest

Lekari kažu da sa dijagnozom koju ima Bebica svaki veći stres ili svađa bi mogli da završe fatalno. Uz to, to nije jedini problem koji Bebica ima:

Bebica krije tešku bolest

Nenad Macanović Bebicaprintscreen youtube TV pink

– Zbog nekih spoljnih faktora i ranijeg života Bebica ima problem i sa krvnim pritiskom. On ga tabletama drži pod kontrolom. Međutim kada bi se desila kombinacija stravična da mu pritisak skoči, ali i da ima problema druge vrste moglo bi da bude kobno – kaže izvor upućen u celu situaciju.


PROČITAJTE JOŠ I: Teodora ostavila Bebicu, LOMILA SVE PRED SOBOM, plače ne može da se smiri

– Ta srčana mana ne može da se otkloni hiruškim putem za sada. Ne pravi mu velike probleme, ali kada bi izazvao ogroman stres koji može da se desi svađama sa Miljanom moglo bi da bude svašta – priča naš izvor.

– Inače da sa Bebicom i sa njegovim srcom nije u redu pokazuje i njegov vizuelni izgled, ima jako tamne podočnjake što je zapravo posledica svega toga i njegovog jako lošeg i ugroženog zdravstvenog stanja – završava naš izvor.

Još vesti iz sveta estrade saznajte u novom broju nedeljnika Scandal! koji je u prodaji

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije