Peđa Jovanović se pomirio sa ženom, objavila je FOTOGRAFIJU KOJA JE SVE OTKRILA

13.11.2023

17:11

By

Anina prva izjava posle pomirenja

printscreen instagram

Peđa Jovanović

Peđa Jovanović se pomirio sa ženom Anom od koje se nikada nije zvanično ni razveo

Pevač Predrag Peđa Jovanović borio se sa alkoholom o čemu je javno govorio, baš kao i o krahu braka sa suprugom Anom Jovanović.

Ipak, njih dvoje se nikada nisu zvanično razveli a Peđa je i sam nedvno izjavio da će sve učiniti da njih dvoje ponovo budu zajedno.

On je takođe izjavio da sada samo od nje zavisi da li će mu pružiti drugu šansu, ali sudeći po objavi na društvenoj mreži Instagram šansa mu je očigledno pružena.

Peđa Jovanović se pomirio sa ženom

Naime, Ani je bio rođendan a Peđa joj je uputio emotivnu čestitku te joj se obratio rečima:

– Ljubavi, srećan ti rođendan.


Tu istu fotografiju Ana je podelila na Instagramu te time svima dala do znanja da je do pomirenja došlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Jovanovic (@anajovanovic1)

Ana je postavila i fotografiju iz luks stana na kojoj je okružena ružama, u beloj haljini koja joj je pripijena uz telo.

Peđa je inače povodom supruginog rođendana organizovao i proslavu te je tako još jednom pokazao koliko mu je do nje stalo, ali i da su se pomirili.

Pevač Peđa Jovanović se pomirio sa ženom, a ranije je pričao da je on bio krivac za njihov rastanak

Pevač je ranije pričao kako je on bio krivac za njihov rastanak.

– Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol… Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima… Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas, rekao je Peđa i dodao:

– Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja… ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje… Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim – zaključio je on u emisiji „Magazin in“.

Još iz kategorije