Operisana ćerka Dada Polumente, oglasila se i njegova supruga dirljivim rečima: „Živote moj…“

25.10.2023

18:10

By

Dado Polumenta

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Dado Polumenta se oglasio i saopštio da je otkazao sve obaveze zbog operacije ćerke

Dado Polumenta se oglasio na društvenim mrežama povodom otkazivanja planova te tom prilikom istakao da se sve desilo zbog hitne operacije ćerke.

– Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra – istakao je Dado.

Tim povodom se sada oglasila i njegova supruga Ivona koja je na storiju objavila ćerkinu fotografiju uz koju je napisala:

– Živote moj mili, sedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kad sam te pre sedam godina donela na ovaj svet. Eto, šta ti je život. Ti si naša najhrabrija devojčica, ti si naš pobednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si škorpija, a škorpije su opasne. Srećan rođendan snago moja i najveća ljubavi – napisala je Ivona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Operisana ćerka Dada Polumente

Dado Polumentainstagram

 


Dado Polumenta je inače u trećem braku, sa suprugom Ivonom.

On je ranije pričao o prethodnim brakovima:

– Ja sam toliko želeo da imam ženu, pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru, i to upravo iz te želje. Ana Marija i Selma, jeste… I onda u jednom momentu, baš kada sam pomislio da više nikada… Gde ću sa trideset tri godine ja sad da nađem ženu, to ni ne postoji… Usput čuješ priče u fazonu: „Ti ako budeš čekao i birao, nikad nećeš…“. Energetski smo Ivona i ja legli definitvno.

Još iz kategorije