MILAN STANKOVIĆ UHVAĆEN NA REJV ŽURKI! Reakcija Rade Manojlović sve govori!

15.10.2023

15:10

By

Milan Stanković na rejv žurki

Instagram

Milan Stanković je uhvaćen na jednoj rejv žurki u Beogradu, a koliko je to neočekivano najboje govori reakcija Rade Manojlović koja je, kako ističe, i dalje sa njim u kontaktu 

Milan Stanković se kao što je dobro poznato povukao sa javne scene i to u jeku popularnosti, a onda se okrenuo crkvi i sve češće vreme provodi u manastiru.

Milana Stanković na rejv žurki

PrintskrinPrintskrin

Kako su mediji prenosili pevač je jedan period bio i u Grčkoj gde je obilazio tamošnje manastire, a po povratku je mnoge šokirao svojom promenom, duža kosa koju redovno vezuje u rep, brada…

Međutim, sada je došlo do novog iznenađenja Milan je u Beogradu uhvaćen na jednoj rejv žurki, što je, moglo bi se reći, potpuna suprotnost od crkve, vere i duhovonog života kom se posvetio.

Tim povodom oglasila se i pevačica Rada Manojlović koja često ističe da je sa Milanom veoma dobar prijatelj i da su i danas, bez obzira što su nekada bili u ljubavnoj vezi, u veoma dobrom odnosu.


Milan Stanković na rejv žurki

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Rada za „Blic“, koja se i prekrstila kada je čula da je Milan izašao u provod.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije