Konačno otkriveno u kakvom su odnosu Milica Mitrović i Željkova bivša žena, FOTOGRAFIJOM JE SVE OBJAŠNJENO

17.11.2023

12:11

By

Karijera Milice Mitrović

PRINTSCREEN INSTAGRAM

U kakvim su odnosima Milica Mitrović i Željkova bivša žena, Sonja Mitrović Hani, najbolje govori fotografija koju je Milica objavila

Porodica Mitrović juče je proslavila krsnu slavu Đurđic a tom prilikom u porodičnom domu okupili su se najbliži. A među najbližima je i Željkova bivša supruga Sonja Mitrović Hani.

Milica Mitrović je pokazala fotografije slavske trpeze koju su pripremili za goste, ali najviše pažnje privukla je fotografija sa Željkovom bivšom suprugom Sonjom Mitrović Hani.

Milica Mitrović i Željkova bivša žena

Dugo se polemisalo o tome u kakvim su odnosima Milica Mitrović i Željkova bivša žena s obzirom na to da je retko kada bilo prilike da se zajedno pojavljuju u javnosti. Jedna od tih retkih prilika bila je i kada je Sandra Mitrović promovisala njen film „Komedija na tri sprata“, kada su se obe pojavile na promociji istog.

Fotografijom je sve rečeno o tome u kakvo su donosu Milica Mitrović i Željkova bivša žena Hani

Milica je na svom Instagramu objavila fotografiju sa slave na kojoj su ona i Sonja te je sada jasno da su Sonja i Milica u odličnim odnosima kao i to da je ona dobrodošla u njihov porodični dom.

Sonja Mitrović Hani je devedesetih godina bila velika zvezda, njene pesem se slušaju i danas, ali se ona povukla iz javnosti i okrenula se produkciji.


Podsetimo u braku su Sonja i Željko Mitrović dobili dvoje dece.

Još iz kategorije