KOMŠIJE OPLELE PO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ – Živi kao vampir, oduvek mi je bila antipatična

17.11.2023

17:11

By

Dušica Jakovljević završila u Hitnoj

foto: Ivan Vučićević

Mnogima je žao što je neće gledati na Pinku, ali ima i onih koji su kontra, i vole da komentarišu svašta pa su tako i neke komšije oplele po Dušici Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je uzburkala javnost odlaskom sa Pink televizije jer se sve desilo potpuno neočekivano.

Komšije naravno nisu znale za njen plan, ali zato znaju kakva je Dušica Jakovljević u svakodnevnom životu te su otkrile dosta zanimljivih detalja.

– Uvek smo je slabo viđali jer puno radi. Živi kao vampir. Kada je noću na televiziji, ceo dan prespava, što je negde i normalno, a većina nas stanara, cirkuliše obrnuto. Otkako sam je upoznala, žena je fina, na mestu, javi se, ne glumi zvezdu, kao mnoge njene koleginice koje verovatno imaju i manje prava da to rade – rekla je jedna gospođa, koja je dodala:

Žao mi je što je otišla sa “Pinka”, gledala sam tu televiziju samo zbog nje, upalim malo pred spavanje. Kada se sretnemo, prokomentarišemo aktuelnosti. Ne skida osmeh sa lica, eto, to je nešto što me uvek oduševi, a takva su joj i deca.

– Žena je pravi primer kako može da se uživa i sa 40 godina. Nisu samo dvadesete sinonim za mladost. Često i sama ističe, a to i vidimo, da joj je porodica na prvom mestu, a kako sam nedavno i pročitala, sada ima nekog dečka – istako je takođe komšiluk.

Osim pohvala koje su joj upućivali bilo je i negativnih komentara kada su komšije oplele po Dušici Jakovljević

– Dušica jednostavno nije tip osobe sa kojom bih popila kafu. Ne kaže, možda ne bi ni ona sa mnom, ali eto, uvek mi je bila antipatična. Javimo se uredno jedna drugoj u prolazu, ali ništa više od toga. Ne sviđa mi se što se toliko operisala. To je jedna od stvari koja me odbija.


Poznato je da Dušica ima dvoje dece sa kojima provodi mnogo vremena, a komšije kažu i da je veoma posvećena majka.

– Kada je na odmoru, ode negde sa decom, veoma im je posvećena. Mnogo mi se sviđa ta njena strana. Ljudima koji je ne poznaju se čini da je isključivo u poslu, ali to nije istina. I oni su veoma kulturni, porasli su već i sada se naročito vidi da su lepo vaspitani – rekla je gospođa za „Blic“.

U nastavku u galeriji pogledajte različita izdanja popularne voditeljke

IZVOR: Blic

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije