Jovana Jeremić od Mitrovića dobila poklon, vodiće i jutarnji umesto Srđana Predojevića, oglasila se ovim povodom

10.11.2023

17:11

By

Jovana Jeremić

foto: Ivan Vučićević

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić od Mitrovića dobila poklon kao nagradu zbog dobre gledanosti a vodiće i jutarnji program petkom umesto Srđana Predojevića

Voditeljka Jovana Jeremić se pohvalila da je od vlasnika ružičaste televizije dobila poklon kao nagradu za veoma uspešan rad, kao i da će od sledeće nedelje voditi jutarnji program i petkom zbog odlične gledanosti, a umesto svog kolege Srđana Predojevića.

Jovana Jeremić od Mitrovića dobila poklon

Jovana JeremićIvan Vučićević

Srđan Predojević neće više voditi jutarnji.

– Na Srđanovo mesto će doći Jovana Jeremić, a on više neće voditi petkom jutarnji program sa koleginicama Sarom Stanković i Milicom Damjanović. Srđan se vraća na televiziju „Vesti“, gde je i vodio u okviru informativnog programa – ističe izvor.

Jovana Jeremić od Mitrovića dobila poklon automobil i povećanje plate

Jovana Jeremić od Mitrovića je dobila poklon upravo zbog velike gledanosti a u pitanju je povećanje plate kao i automobil u vrednosti od 30.000 evra navode mediji.

Upravo ovim povodom oglasila se i voditeljka te istakla:


Jovana Jeremić od Mitrovića dobila poklon

Željko Mitrovićfoto: Ivan Vučićević

 

– Odluka kompanije u kojoj radim, tj Željka i Milice Mitrović je bila da dobijem još jedan dan za svoju emisiju. To je njihova odluka jer je rejting koji pravim vikendom veliki, tako da je je sve jasno. Ovo je ujedno bila i moja velika želja duže vreme, a koju su oni uslišili, tako sam zahvalna. Opet ponavlja, rezultati su doveli do toga da sve ovo podignemo na viši nivo, tako da nastavljamo još jače kad su teme i emisije u pitanju. Taj petak mi je bio potreban jer sada imam u planu da delim program na politiku, geopolitiku, na čudne neke pojave u svetu, odnos Srbije i sveta i sve će se dubinski raditi. Svaki dan će biti rezervisan za određene teme – kaže Jovana i dodaje:

– Tu su i kao i do sada vikend dani na koje su gledaoci navikli, a ovakav vid jutarnjeg programa ima samo Pink. Ja jesam taj američki tip voditelja, dosta podsećam na njih, na Opru Vinfri i taj sistem rada, zato me mnogi i zovu srpska Opra Vinfri. Volim taj zapadni sistem funkcionisanja medija, volim spontanost i protivnik sam svega što je uštogljeno i namešteno.

Ona je istakla da nikome nije zauzela mesto niti da je ikoga isterala već da je to odluka čelnih ljudi.

Jovana Jeremić od Mitrovića dobila poklon

– Dobila sam termin jer su čelnici tako odlučili. Nikome nisam došla na mesto, nikoga nisam isterala, niti tu ima zle krvi kad su kolege u pitanju – poručila je Jovana.

IZVOR: Blic, Republika

Još iz kategorije