Filip Car MOLI Aleks da se pomire: JAVI SE DA ZAJEDNO ODGAJAMO DETE!

29.09.2023

14:09

By

Filip Car moli Aleks da se pomire

Filip Car moli Aleks da se pomire

Nakon teških optužbi koje je izneo na račun svoje sada već bivše devojke Aleksandre Aleks Nikolić, Filip Car je okrenuo ploču. On je odlučio da je moli za kontakt kako bi zajedno sa njom učestvovao u odgajanju deteta.

Prema dostupnim informacijama u javnosti Aleks će se poroditi u aprilu. Filip je prethodnih dana iznosio razne pretnje od toga da će je javno raskrinkati so optužbi da ga je prevarila. Međutim, sve s preomenilo bukvalno preko noć pa Filp moli Aleksi da se pomire jer joj se obratio sledećim rečima:

Filip Car moli trudnu Aleks da se pomire, jer su bili u vezi preko godinu dana

Filip Cari moli Aleks da se pomire

Filip Car i Aleksandra NikolićATA Images

– Evo ljudi da znate krivac zbog svega. Upropastio sam jednu ljubav, čistu i ispravnu sa njene strane naročito. Nešto što je bilo divno i krasno, ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim ženama. Tako je došlo do problema i svega. U svemu tome preuzimam to da samo želim da mi se dozvoli da se napravi ono što je juče, ali naravno trebaće vremena za to i da nju malo ljutnja i bes prođe, da dozvoli samo da mi da kontakt vezano za trudnoću.

Svaki put da znam kad je pregled, koliko košta pregled, da podnesem troškove vezano za sve to i kada dete bude rođeno da budem tu, jer nisam bilo ko što se toga tiče – završio je Filip koji moli Aleks za pomirenje.

Filip Car moli Aleks Nikolić da pomire i zajedno odgajaju dete


Filip Car moli Aleks da se pomire

Aleks Nikolić ponosno nosi verenički prstenfoto: Ivan Vučićević

Još iz kategorije