Aleksandra Prijović – Nisam Brenina snajka, Filip ima svoju majku, moja svekrva je Zorica

05.11.2023

14:11

By

Aleksandra Prijović

foto: Ivan Vučićević

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović trenutno je najpopularnija pevačica u regionu i iako je povezuju sa Brenom ona ističe da ona nije njena snajka

Trenutno najveća zvezda regiona Aleksandra Prijović ispisuje istoriju muzike na ovim prostorima jer obara rekorde u svim ex Yu republikama.

Ona je prvi put za medije otkrila da Lepu Brenu, maćehu njenog muža Filipa Živojinovića ne smatra svojom svekrvom:

– Pa ja moram prvo da kažem da Filip ima svoju majku Zoricu, tako da kada kažu da sam ja Brenina snajka, mislim on ipak ima svoju majku. Ja sam jako srećna što sam u porodici i imam priliku da me savetuje jedna legenda i pre svega moram da kažem da iako je ona za javnost Lepa Brena ona je jedna žena koja o svima nama brine, koja je dobar čovek, tako da samo mogu da kažem da sam jako srećna i da mi svaki njen savet jako znači – priča Prijovićka i otkriva šta kolege ipak ne mogu da joj oproste, prvenstveno misli na koleginice jer je svesna i sama kako prolazi i kako joj pakuju afere:

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinovićprintscreen instagram

– Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram – priča Prija.

Aleksandra Prijović kasni i to im stvara bračne probleme

Podsetimo mnogo se u medijima polemisalo o tome da se Filip i Aleksandra stalno svađaju. Ona o tome kaže:


– Najveći problem koji se u našem braku dešava je onaj kada ja kasnim, a treba da krenemo negde. Filip je u svemu veoma precizan i tačan, te ne voli kada treba da me čeka. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja kao svaka devojka ne mogu da stignem da sve završim na vreme. Inače nemamo taj momenat da se svađamo, ako i dođe do toga to je retkost. Nekako se uvek trudimo da svako svoje mišljenje i stav iznese kroz razgovor, te onda pronađemo zajedničko rešenje koje odgovara obema strana – rekla je pevačica, pa se osvrnula na priče da ima velikih problema sa Brenom i Bobom:

Lepa Brena

– Nikada mi nismo imali problem, jer realno nema razloga da mi sa Brenom i Bobom imamo bilo koju vrstu problema. Svi smo zreli ljudi, znamo šta želimo a šta ne. Mi idemo kod njih, oni dolaze kod nas, a sada za vreme leta je to malo drugačije jer njih dvoje putuju, te u Beograd dođu na nekoliko dana. Aleksandar voli da ide kod njih kući, oboje popuštaju i razmazili su ga. I Filipovi i moji. Svi dopuštaju sve, a onda kada dođe kod nas, bude problem – kaže Prijovićka kroz smeh.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije