Neviđeno do sada: Zvezdan u Zadruzi fizički nasrnuo na Anu, ona priznala da to nije prvi put VIDEO

13.02.2023

10:02

By

Nova devojka Zvezdana Slavnića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Zvezdanov udarac kojim je povredio Anu svi komentarišu

Zvezdan Slavnić je u rijalitiju Zadruga udario bivšu partnerku Anu Ćurčić. Njih dvoje su imali žučnu raspravu koja je eskalirala tako što je Slavnić u naletu besa vitlao posteljinom i bacao je, prilikom čega je udario Anu u glavu u glavu. On se opravdavao da to nije učinio namerno, ali Ana je izjavila da je Slavnić udario nju više puta, od kojih je poslednji bio u rijalitiju. Ona je takođe tvrdila da je nakon toliko udaraca, nastupila situacija u kojoj se njoj izvinjava što je udario, što je rezultiralo time da je ta situacija postala uobičajena, a Zvezdanov udarac je zgrozio mnoge.

Pročitajte: Anine drugarice ogorčene – Ona je jadnica, deca joj pate i muče se, ona samo hoće Zvezdana

@ve_1007 #anacurcic #anacurcicdopobede #anaćurčić #anazvezdan #zvezdanana #zvezdan #zvezdanzadruga #zvezdanslavnic #zvezdanzadruga6 #zvezdanana #zadrugaoficijal #zadruga6 #zadrugarijaliti #zadruga__official #zadrugatv #balkantiktok #zadruganovosti #voryou #fy #zadrugari #fyp #zadruga6cirkus #zadrugainfo #zadrugainfo #zadrugauzivo #andjeladjuricic #zadrugalive ♬ Originalton – ve_1007#

– Prišao je on i rekao da me je slučajno udario. Njemu je samo bilo bitno da kaže da je slučajno. Kada jednom udariš ženu, imaš razne faze toga, onda joj vidaš rane. To uradiš i traje drugi put, treći put, četvrti, peti, šesti i sedmi. Kad je udariš 20. put, onda to postaje normalno, kad je udariš 150. put dođeš u situaciju da se tebi žena izvinjava što si je udario.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije