Zlatin sin urlao i ponizio majku, SRAMOTA, oglasila se i pevačica, ali i sin Jovan

08.11.2023

17:11

By

Zlata Petrović i Jovan Pejić

foto: Ivan Vučićević

Zlata Petrović i Jovan Pejić

Zlatin sin urlao i ponizio majku na proslavi 18. rođendana Đanijeve ćerke

Sinoć je u jednom lokalu odražana proslava 18. rođendana ćerke pevača Radiše Trajkovića Đanija na koji je došla i njihova velika kućna prijateljica i kleginica Zlata Petrović koja se pojavila sa sinom Jovanom koji je pred svima urlao i ponizio svoju majku.

Zlata je kao i na svako slavlje Trajkovića stigal veoma raspoložena i spremna da napravi dobru atmosferu, pa je tako i stala da ispozira okupljenim fotoreporterima, ali njen sin očigledno nije bio baš raspoložen pa je odjednom počeo da urla na majku i tako je ponizi pred svima.

Jovan napravio scenu, a njegova majka Zlata Petrović na događaj je došla veoma raspoložena

Jovan je zbog kiše želeo što pre da uđe u restoran pa je zbog toga napravio mami scenu.

„Ajde bre, ako hoćeš ti idi pa se slikaj! Kako ovde svi da stanemo. Ti idi, pa stani i kisni“, urlao je Jovan Pejić, a svima prisutnima je bilo neprijatno, kao i samoj Zlati – preneli su mediji.

Ovim povodom se oglasila i pevačica Zlata Petrović

– Moj sin to ne voli, on ne voli da se slika. Ljuti se, ali on je divno dete. On ne voli ovo, kaže on meni da ne voli da se slika i ja razumem to – rekla je Zlata.

Zlata Petrović i Jovan Pejić

Zlata Petrović i Jovan Pejićfoto: Ivan Vučićević


I Zlatin sin je dao komentar ovim povodom.

– Ja sam bio malo neraspoložen samo kad sam tek došao, zato i jesam malo burno odreagovao za to slikanje. Moja majka voli da se slika, a volim i ja, stvarno nikada to nije bio problem, samo juče nisam bio raspoložen za to. Ja Đanijevu ćerku znam od pelena i došao sam na veselje zato, a ne da bih se slikao sa mojom mamom i devojkom – započeo je Jovan, pa dodao da između njih dvoje često dolazi do sukoba mišljenja:

Zlata Petrović i Jovan Pejić sa devojkom

Zlata Petrović i Jovan Pejić sa devojkomfoto: Ivan Vučićević

– Mi se i svađamo i volimo, naravno da se često raspravljamo, kao svaki majka i sin. Moja devojka je bila tu, kao što ste videli i ona nije imala ništa protiv slikanja. Mi smo posle stvarno uživali, pevali smo i pili, svi smo se zajedno vratili kući i legli da spavamo, kao i obično.

Još iz kategorije