Bila je izbačena na ulicu sa malim sinom: Kako je izgledao Stojin život pre karijere pevačice

15.03.2023

14:03

Život Stoje Novaković

Život Stoje Novaković nije bio lak

Stojanka Novaković Stoja je uspela da se izdigne iznad svoje teške situacije i postane jedna od najpopularnijih domaćih pevačica. Njen sin Milan, kojeg je rodila sa 17 godina, gotovo nikad se nije pojavio u javnosti. Život Stoje Novaković nije bio lak, međutim, ona je uspela da obezbedi svom sinu pristojan život i omogući nastavak borbe za svoju karijeru. Nakon što joj je suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, ostala je da živi u kući njegovih roditelja. Njih dvoje su imali 3 godine prelep brak, gde se pevačica porodila sa 19 godina. Međutim, ubrzo nakon smrti njenog tadašnjeg supruga, njegova porodica je izbacila Stoju na ulicu sa malim sinom.

Pročitajte: Stoja ima problem – Išla na liposukciju, i dalje muči muku sa kilogramima, mnogi je kritikuju zbog izgleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

Često je pričala o tome kako je volela da uživa u malim stvarima, kao što su odlazak u bioskop ili park, i kako je uživala u trenucima provedenim sa svojim sinom. Svojim nastupima i hitovima Stoja je uspela da izgradi svoju karijeru i da postane uspešna pevačica. Milan je prošao težak period pre nego što je uspeo da se snađe. On je živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok pevačica nije počela da gradi karijeru u Srbiji i pozvala ga da se vrati.

Pročitajte: Otišla je – Ana Bekuta se poslednji put pozdravila sa najbitnijom karikom u životu VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mickoni (@mickonimic)

On je završio srednju medicinsku školu, a sada je zaposlen u psihijatrijskoj ustanovi „Laza Lazarević“. U poslednje vreme, Stoja je postala središte pažnje i kritike zbog plastičnih operacija kojima se podmladila, ali ona je odlučno odbrusila lošim komentarima, te se ne obazire na ono što ljudi pričaju već uživa u životu i svom izgledu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije