Seku gurali i pljuvali u lice: Pevačica progovorila o najdubljim traumama

07.05.2023

10:05

Ispovest Seke Aleksić

ATA IMAGES

Život Seke Aleksić nije bio lak

Seka Aleksić danas je jedna od najvećih zvezda. Uživa veliku popularnost i u skladnoj porodici sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Ipak, nije uvek bilo tako i Seka je podelila sa javnošću da je imala težak porodični život, ali i bila žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

Pročitajte: Seka Aleksić osula paljbu po voditeljki, društvene mreže se usijale

Život Seke Aleksić

– Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu – rekla je Seka.


Po ratnom stanju, njena porodica je izbegla iz Zvornika u Banju Koviljaču gde je upisala i školu:

– Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – rekla je Seka i dodala:

Pročitajte: Najveća želja se ostvaruje: Seka Aleksić ne može da sakrije suze radosnice

Život Seke Aleksić

– Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam – rekla je Seka.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije