I Hana i ja smo teško podnele razvod: Nataša Bekvalac progovorila o prošlosti

13.03.2023

15:03

Novi dečko Nataše Bekvalac

Instagram

Život Nataše Bekvalac imao je mnogo uspona i padova

Pevačica Nataša Bekvalac se, prema njenim rečima, u poslednjih pet godina nalazi u svojoj fazi samopoštovanja, nije želela da ima bilo kakvu ljubavnu vezu, već se posvetila radu na sebi. Iako ima mnoštvo sjajnih muškaraca, ona kaže da joj oni nisu potrebni. Nataša je najponosnija na svoje dve ćerke, Hanu i Katju, koje su joj najveća podrška. Trudi se da im da sve najbolje, kako bi one mogle da iskoriste svoj pun životni potencijal. Nataša Bekvalac je otvoreno pričala o izazovima s kojima se suočava kao samohrana mama.

Pročitajte: Divne vesti – Malo posle razvoda, u dom Danijele Dimitrovske stiže beba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Život Nataše Bekvalac imao je mnogo uspona i padova, ona je istakla da je uloga roditelja najvažnija i da zahteva mnogo energije, pogotovo u ulozi samohrane majke. Kako bi uspela da uskladi svoj raspored, ona je rekla da bi muškarac koji bi se pojavio u njenom životu morao da bude posebno magičan. Osim toga, Nataša je istakla da je dvostruko posvećena svojoj ulozi majke i karijeri, jer već 20 godina radi na vrhunskom nivou. Takođe je napomenula da su joj deca sve, i da se uvek oseća prisutnom u njihovim životima.

Pročitajte: Natašu Bekvalac savladale emocije – Evo kakvu čestitku je Katja dobila od starije sestre Hane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša Bekvalac je prošla kroz tri braka, ali nikada neće otkriti detalje o njihovim očevima. Ona i njena ćerka Hana su nerazdvojne. Iako je bilo mnogo teških trenutaka, uspela je da se izbori sa svim situacijama i da nastavi dalje. Danas se trudi da pronađe ravnotežu između toga što je ispravno u njenoj porodici vezano za okolinu. Ona je svesna da njen odgoj može da ima negativne posledice, pa je zato odlučila da se usredsredi da zaštiti decu od lažnih profila na društvenim mrežama, kao i od drugih opasnosti.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije