Niko ne zna kroz šta je prošla: U potrazi za boljim životom, Milena Ćeranić naišla na mnoge zamke

14.03.2023

10:03

Život Milene Ćeranić

Život Milene Ćeranić nije bio lak

Pevačica Milena Ćeranić govori o sve većoj zabrinutosti za decu koja su odgajana uz materijalne stavove. Ona smatra da mnogi roditelji izgube privrženost i emociju u vaspitanju svoje dece, zaboravljajući da ih uče prave stvari. Milena ističe da takvo vaspitanje vodi do toga da se deca koja imaju podsmevaju tuđoj nemaštini, čime se samo pokazuje njihov nedostatak ljubavi. Milena je takođe govorila svoju priču o tome kako je otišla od kuće sa 19 godina da bi postala pevačica.

Pročitajte: Emotivna ispovest Milene Ćeranić – Otkrila sa kojim problemom se jedva izborila, imala je i savet za sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena)

Ona je istakla da se nije pustila u promiskuitet, narkomaniju ili davala sebe radi nekih interesa, već se stoički i lavovski borila, čak iako je više puta padala.  Ona je naglašila da je uvek krasila hrabrost, ali i da je zahvalna za sve one koji su je podržali na njenom putu. Milena ističe da je vredno boriti se za svoje snove.

Pročitajte: Svi je osuđuju, a niko ne zna da je spasila život ovom kolegi – Snežana Đurišić bila je heroj

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena)

Milena je oduvek imala snažnu volju. Reči Gagija Jovanovića „Ja sam hrabar, nisam mudar” su joj pomogle da shvati da je hrabrost važna, ali da je mudrost takođe potrebna. Iako je na početku bilo lako, teškoće su se pojavile kada je počela da postiže uspehe. Život Milene Ćeranić nije bio lak, ona je zamerila majci što je nije naučila šta je zlo pre nego što je izašla iz kuće, ali joj je porodica i dalje bila podrška na najbolji mogući način. Međutim, Milena je kasnije naučila da prepozna zlo u svetu, nažalost. Sve ovo joj je dalo snagu da se suoči sa svim izazovima u životu i da se bori za svoje ciljeve.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije