Vešto je krila lepe vesti a i novog partnera: Jovana Jeremić otkrila kako će se zvati njen sin

27.05.2023

17:05

By

Jovana Jeremić stan

Ata images

Želja Jovane Jeremić je da joj se sin ovako zove

Jovana Jeremić nikoga ne ostavlja ravnodušnim gde god da se pojavi. I dok je mnogi vole, ima i onih koji se ne slažu sa njenim razmišljanjima i stavovima, ali ona uvek pleni šarmom i harizmom. Lepa voditeljka poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te za svaku temu ima šta da kaže.

Pročitajte: Ekskluzivno – Ovo je pesma Jovane Jeremić

Sin Jovane Jeremić

Instagram

Otkako se razvela od političara, Vojislava Miloševića pre nešto više od godinu dana ona svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti i tek ponekad otkrije neku pikanteriju. Mnogi njeni fanovi pitaju se da li je njeno srce zarobljeno kao i ko je taj koji će joj vratiti veru u ljubav posle bračnog kraha, ali ona još uvek javnost nije upoznala sa gospodinom pravim.

Pročitajte: Jovana Jeremić vrištala i tresla se u emisiji – Gosti morali hitno da reaguju

Želja Jovane Jeremić

Iako potajno priželjkuje da ponovo stane na ludi kamen, dok se to ne dogodi ona otkriva da bi volela da se još jednom ostavri u ulozi majke, i to ovog puta dečaka. Poznato je da je ona veoma pobožna te je na svom Instagram nalogu pre nekoliko dana otkrila da je velika želja Jovane Jeremić da ukoliko dobije sina, on ponese ime po njenom svecu, zaštitniku, Svetom Vasiliju Ostroškom.


Pročitajte: Rat Jovane Jeremić i Jelene Karleuše na pomolu – Posle ove izjave ništa neće biti isto

Želja Jovane Jeremić

– Juče je bio moj drugi rođendan. Dan mog sveca Svetog Vasilija Ostroškog. Sudbina je namestila da dan provedem baš u manastiru s ocem Davidom. Pričali smo četiri sata i bili na večernjoj službi. To je toliko prijalo mojoj duši, a moj mir nema cenu. Moja duša je nakon ovoga spremna za nov početak i zbog toga će moj sin nositi ime po Vasiliju Ostroškom, mom svecu zaštitniku.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije